Icerige atla
Extraloob

+14 staff xD

· 25 Yanıt · 3.4K görüntüleme
W
Wyndra OP ⭐ 19y

Bunun yanında sayısız +7 +12 var ama onların devri kapandı artık gostermeye gerek yok 😆
25 Yanıt
The47
The47 ⭐ 18y
tebrikler surprised1 surprised1 surprised1
K
KeepinGS ⭐ 16y
Pohu çıktı
C
valla bu ne ya +12+12+12 +13 ve +14 takır takır basiyorlar oyunda kale savasina gidenlere söylüyorum biraz zor isiniz söylim !
The47
The47 ⭐ 18y
valla bu ne ya +12+12+12 +13 ve +14 takır takır basiyorlar oyunda kale savasina gidenlere söylüyorum biraz zor isiniz söylim !

bknz: isroyu bırakma sebepleri
C
artik zaten sroyu birakan cok
bu son güncellemede takır takır ilk günden +12 yapıldı ne anlamı kaldıkı oyunun
onu güncelleme gelmeden yapsinda görim ben
L

bırak o zmn 😆
L

+12 legend yap foto koy bakalım yapabilcen mi ❓ 🍺
The47
The47 ⭐ 18y

bırak o zmn 😆

o işi yapalı 3 ay oldu ❤️
L

ne güzel ozmn + basmak kolay sanıyorsunuz ama silk alıp basılıyor sonuçta alın basın parası olan knşyr şuan 😎 🍺
The47
The47 ⭐ 18y

al 300 silk proof stone ları koy çantaya +12 olur zaten. sorun da bu zaten. alchemy rate yükseltilmeden önce 9,10 üzerine deneyen yoktu. şimdi +12 SET yapılmaya başlandı. bizde bunu işin suyunu çıkarmak olarak nitelendiriyoruz.
C
yaw arkadas mantiksiz konusma silk alıp basiyorlar tamamda bu güncelleme gelmeseydi 10000 bin silk de alsa +13 imkanı yok yapamazdi kafamı buluyorsunuz ya +13 ne ki adam +14 basmis yakında gider +15 +16 20 ye kadar
L

al 300 silk proof stone ları koy çantaya +12 olur zaten. sorun da bu zaten. alchemy rate yükseltilmeden önce 9,10 üzerine deneyen yoktu. şimdi +12 SET yapılmaya başlandı. bizde bunu işin suyunu çıkarmak olarak nitelendiriyoruz.

www.rev6.com/player/Ares/Nirvana_i7.html toplam 650Silk tuttu set.
300 silk anca chest geçti 😊 😉
The47
The47 ⭐ 18y
milletin +12, +14 basmasını normal nitelendiriyosanız bişey demiyorum.

iyi forumlar.
S
S4YKLO ⭐ 16y
milletin +12, +14 basmasını normal nitelendiriyosanız bişey demiyorum.

iyi forumlar.

bu etkinlikle silkroad da zengin olan ile normal kişilerin arasındaki fark çok aşırı derecede açıldı(istisnalar olabilir) mesela artık elinde +12 staf olan biri 105 lwl full nowa bir warıor a rogue ye tek atabilir şimdi o adam ne yapsın 😜
C
CosmicGate ⭐ 16y
bu +12+13+14 leri millet basıyo ama acaba kalıcımı yoksa sürelimi bilen varmı?
K
KeepinGS ⭐ 16y
@Lord
Lord chest haric digerlerini 300 silkle yaptıgını soluyosan bızı haklı cıkarıyorsun kardesım..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Silki olanmı basıyor ? 3 prof stoneyle +12 legend basmış adam ne silkinden bahsediyoruzki... Goldlada alınır o stoneler.
A
ALiCE ⭐ 18y
arkadas sanki millet ölüyordu oynayın die bırakın kardesim 😄 silkroad sizi özlemez hayatınıza donun ben bu eleştirenlerin o o +12lerini 14lerini goremedim . arkadas asanada helal olsun bitarafı ttutan denesinönce 14 basmayı oyunun kakası cıktıya basın sizde koyun ? ben 20 gordum neptunde 😄
A
ALiCE ⭐ 18y
bende 4stone aldım 1.2b ye ve +12 legent stafımı yaptım onun bunun pesinde dolan mayın abi kanki zart zurt alın basın 1silk alacak paramızda yok bunu basarken resmide eklerim gayette guzel oldu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: