Icerige atla
Extraloob

14. NESİL DENEME MODERATOR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

· 138 Yanıt · 16K görüntüleme · Sayfa 7 / 7
Yanıtlar
E
EliteTurk ⭐ 18y
Sabırlı olun arkadaşlar sizlere yanıp yönetim tarafından gelecektir.

Katılıyorum.
X
Bende form gönderdim. Hayırlısı olsun bakalım 😜
C
Crusade ⭐ 18y
Bende form gönderdim. Hayırlısı olsun bakalım :P

Ohoho Rahmi hayırlısı , istemezdin kararını ne değiştirdi? Hayatında yenilikler istiyorsun sanırım. 😘
S
Smirnoff ⭐ 17y
Cevap gelmedi hala poff sınav sonucu açıklancak gibi heycanlıyım :!!&%&! :!!&%&!
K
Kriptex ⭐ 17y
Sabirli olsun .
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Cevap gelmedi hala poff sınav sonucu açıklancak gibi heycanlıyım :!!&%&! :!!&%&!

Hacım daha erken senin için ?
S
Smirnoff ⭐ 17y

Hacım daha erken senin için ?

Forumun Şubattan beri takipcisiyim fakat hep üyelik değiştirdim sabit bir üyelik te kalmadım .
Advance
Advance ⭐ 18y
Yine Reddedilmişim 😜
M
Seçilen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. 😎 😜 Umarım işlerini iyi yaparlar ve rütbe atlarlar. 🍺
E
EmmaW ⭐ 19y
arkadaşlar konun yeri değil ama cilt no aile no ve sıra no yu öğrenebileceğim bir web sitesi veya program varmı?
M
arkadaşlar konun yeri değil ama cilt no aile no ve sıra no yu öğrenebileceğim bir web sitesi veya program varmı?

Sağlık karnende yazması lazım.
K
Kai ⭐ 18y
Hayırlısı olsun,seçiLenLere başarılar.
W
WeAre ⭐ 19y
dün yaptığım büyük bir hata yüzünden yetkim elimden alınmış bu benim için hiç problem değil eğer tekrar şans verip beni tekrar d.mod olarak aralarına alırlarsa bu hatamı düzeltebileceğime inanıyorum.
tekrar herkeze başarılar
P
PenSpinner ⭐ 17y
Hayırlı olsun herkes için.
E
EmmaW ⭐ 19y
şu aile sıra no vs. bulsam hemen başvuracağımda tc kimlik no malesef yanımda değil internet sitelerindende bulunmuyor 😞
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Sömestr tatitilinde veya yazın şansıma deneyeceğim. ^^
S
Smirnoff ⭐ 17y
şu aile sıra no vs. bulsam hemen başvuracağımda tc kimlik no malesef yanımda değil internet sitelerindende bulunmuyor :(

Nufus Cüzdanındamı yok 🤔 nufus cüzdanının arkasında yazar hepsi
E
EmmaW ⭐ 19y
şu aile sıra no vs. bulsam hemen başvuracağımda tc kimlik no malesef yanımda değil internet sitelerindende bulunmuyor :(

Nufus Cüzdanındamı yok 🤔 nufus cüzdanının arkasında yazar hepsi

tc kimlik no yok demişim nüfus cüzdanı yok ^^(yani şuan yanımda değil 😄 )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: