Icerige atla
Extraloob

14. NESİL DENEME MODERATOR ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

· 138 Yanıt · 16K görüntüleme · Sayfa 3 / 7
Yanıtlar
W
WeAre ⭐ 19y
ben tekrar göndereceğim çünkü yanlış bir karışıklık oldu herhalde ^^

Arkadaşım bir yanlışlık yoktu çünkü 20 Kasımda üye olmuşssun 1 ay olmuş öyle hemen d.mod olamiyorsun 👋

kim demiş olamicağını kritelere uyuyorsa oda d.mod olabilir
G
GreenPearL ⭐ 17y
ben tekrar göndereceğim çünkü yanlış bir karışıklık oldu herhalde ^^

Arkadaşım bir yanlışlık yoktu çünkü 20 Kasımda üye olmuşssun 1 ay olmuş öyle hemen d.mod olamiyorsun 👋

kim demiş olamicağını kritelere uyuyorsa oda d.mod olabilir

valla ben 13.nesil'de denemiştim alınmamıştım sormuştum yetkililere cevap şöyleydi " çoğu d.mod 2008'de üye olanlardı o yüzden siz seçilmemiş olabilirsiniz " dendi bana o yüzden 😉
N
Neverex ⭐ 17y
tamam arkadaşlar bırakın da bunu yönetim ekibi karar versin isterseniz. relax ^^
G
GreenPearL ⭐ 17y
tamam arkadaşlar bırakın da bunu yönetim ekibi karar versin isterseniz. relax ^^

kendn bilrsin ben sadece yardım etmek istedim cool2: 😉
U
umbaze ⭐ 17y
paylaışım için saol
C
Crusade ⭐ 18y
Ups noluyor. Bende şansımı denedim.Bir genç kimliğini kaybetmemeli gecenin bir yarısı polis amcacımlar çevirip kimlik sorarsa çıkartasınız yoksa emniyete kadar 😁
S
Serj ⭐ 18y
paylaışım için saol

rofl 😁 😁 😁
G
GreenPearL ⭐ 17y
paylaışım için saol

rofl 😁 😁 😁

Adamlar global toppic'te bile post kasma peşinde sin:
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
aynen ensar 😄 biz kaldık böyle sap gibi 😆

Hepsinde şansını deniyorsun galiba. 😆
G
GreenPearL ⭐ 17y

Eeee etkin naparsın biz senin gibi değiliz 😆 😜
S
Serj ⭐ 18y
paylaışım için saol

rofl 😁 😁 😁

Adamlar global toppic'te bile post kasma peşinde sin:

Global topicte post kasacaklarına ''asdf'' veya ''qwer'' atsınlar anlamıyorum orda değilde global topicte post kasanları 😆
G
GreenPearL ⭐ 17y
Eeee 0-6 Yaş Grubu 😊 sin:
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

Eeee etkin naparsın biz senin gibi değiliz 😆 😜

?
M
Başvurdum bakalım , inşallah kabul olurum, inşallah pray:
G
GreenPearL ⭐ 17y
Senin gibi değilizden demek istediğim Herkes seni tanıyor 😊 bizi tanıyan yok gariban cocuklar gibi :D:D O Yüzden 🙄 pray:
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Senin gibi değilizden demek istediğim Herkes seni tanıyor 😊 bizi tanıyan yok gariban cocuklar gibi :D:D O Yüzden 🙄 pray:

İlk geldiğimde bende öyleydim kaynadım , beni kabul ettiler sende öyle olucaksın zamanla. 😘 🎭
N
Neverex ⭐ 17y

Sağlık olsun 😘
M
Etkinin taktiğini anladım ben ; forum oyunları , forum oyunları, sonra ise milletle kaynaşmak,tanışmak, biraz paylaşım. Sonrada dmod paneli cool2:
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Etkinin taktiğini anladım ben ; forum oyunları , forum oyunları, sonra ise milletle kaynaşmak,tanışmak, biraz paylaşım. Sonrada dmod paneli cool2:

Sende hepsi var sadece şu her konuya ters çıkmasan 😈
G
GreenPearL ⭐ 17y

+Gree 🤘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: