M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 hiç bu kdr düşük lvl de +5 silahım olmamıştı.xD- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K kirtil ⭐ 19y 17 yil once #2 xDD h.o nice +5==> TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X ⭐ 19y 17 yil once #3 O lvl'lerde itemlerin özellikleri +ları çok güzel oluyor yahu +7shield düşmüştü banada 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #4 aynen yha daha güzel geliyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #5 o zaman o iteme ben talibim,sakın kaybetmeyesin gözüm. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #6 tmm dosttum nick im bu pm at görüşelim ama.ben fazla online olmam bu bayramda kasmak için açtığım çar.sen istediğin zmn siteden pm at vereyim:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EviLQin ⭐ 19y 17 yil once #7 Tebrikler Banada Dün 52+5 düştü ^^ Aresteyim bu arada bende 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 17 yil once #8 HayıRLı OLsun =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #9 HayıRLı OLsun =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #10 saolun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #11 Tebrikler Banada Dün 52+5 düştü ^^ Aresteyim bu arada bende :)ben bayramda vakit geçirmek açtım bu çarı sana 52+ item düştüğüne göre ciddisin galiba=) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EviLQin ⭐ 19y 17 yil once #12 Char 56 Oluyor ^^ Boşuna Kaleyi almadık heralde ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject OP ⭐ 19y 17 yil once #13 biz bu gün alps de herşeyi ayarladık.full 90 yaptık guild i skype filan kurduk.pt ler hazırdı.damage scroollar filan hazırdı.master kayıt olurken yanlış yapmış galiba giremedik savaşa. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crumby_ ⭐ 19y 17 yil once #14 o silahla kimse önünde duramas xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #15 aynen yha daha güzel geliyoYha deme lütfen ya yaz 🎭 Bide mag düşük güzel item 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O odesca ⭐ 18y 17 yil once #16 şans a bak bana en fazla +3 çıktı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil