Icerige atla
Extraloob

(130 Cap) VictoriaSro Vitality Serveri Tanıtımı | Beta Aktif | Açılış 15 Ocak| (Vigorous Serveri'nin 6. Yılına Girmesi Şerefine)

· 114 Yanıt · 33K görüntüleme · Sayfa 4 / 6
Yanıtlar
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
:D:D Hakkaten heyecanını bana da yansıttı 😄

Keşke bende de böyle bir oyun oynama isteği olsa 😞 ilkokul günlerimi özledim.
L
lostreal ⭐ 17y

:D:D Hakkaten heyecanını bana da yansıttı 😄

Gel diyorum, beraber oynayalım. Kimse cevap vermiyor PT lerden veya kabul etmiyorlar beni henüz ezik statüsündeyim! LoL 😉 Bugün ne olacak bakalım artık.
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Sen gibi yeni başlayan çok insan var onlarla bi PT oluşturmayı dene 😊

Gel diyorum, beraber oynayalım. Kimse cevap vermiyor PT lerden veya kabul etmiyorlar beni henüz ezik statüsündeyim! LoL 😉 Bugün ne olacak bakalım artık.
L
lostreal ⭐ 17y
Şunları bildirmek istiyorum, M tuşuna basarak açılan haritanın sol tarafındaki seçenekler yok, haritada ilgili seviyeye ait yaratıkların konumunu göremiyorum. Ayrıca Jangan mağaralara ışınlandığım zaman doğruca tünellere aktarıyor ve yine tünellerin içindeyken M tuşuna basarak açtığım haritadan kendi konumunu veya dış haritayı görmek için 'dünya' ikonuna tıkladığım anda oyundan atıyor.
L
lostreal ⭐ 17y

Sen gibi yeni başlayan çok insan var onlarla bi PT oluşturmayı dene 😊

Şuan bir partideyim, herkes afk bende etrafı izliyorum. Manzara keyifli... 😊 Takılıyorum öyle yaa...
B
Merhaba. Servera ait Sbot var mı? Var ise nerden indirebilirim?
L
lostreal ⭐ 17y

Burada link paylaşabilir miyim bilmiyorum, ancak SBot'a ihtiyacın varsa halen dm at bana oradan link paylaşırım.
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Maalesef servera ait yok. Google'dan çalışan crackli bir bot bulabilirsin 😊

L
lostreal ⭐ 17y

Şunları bildirmek istiyorum, M tuşuna basarak açılan haritanın sol tarafındaki seçenekler yok, haritada ilgili seviyeye ait yaratıkların konumunu göremiyorum. Ayrıca Jangan mağaralara ışınlandığım zaman doğruca tünellere aktarıyor ve yine tünellerin içindeyken M tuşuna basarak açtığım haritadan kendi konumunu veya dış haritayı görmek için 'dünya' ikonuna tıkladığım anda oyundan atıyor.

@VictoriaSro
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Geri bildirimlerin için teşekkürler 😊

@VictoriaSro
L
lostreal ⭐ 17y

Geri bildirimlerin için teşekkürler 😊

Umarım dikkate alınır, zaten geri bildirimlerdir bir yazılımı en iyi hale getiren. Ne çok bilmişim yarabbim..! :))
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
:)) Elbette her geri bildirimi dikkate alıyoruz. (Mantıklı ve doğru bir üslupla iletilmesi kaydıyla.)

Umarım dikkate alınır, zaten geri bildirimlerdir bir yazılımı en iyi hale getiren. Ne çok bilmişim yarabbim..! :))
L
lostreal ⭐ 17y

:)) Elbette her geri bildirimi dikkate alıyoruz. (Mantıklı ve doğru bir üslupla iletilmesi kaydıyla.)

Thanks bro, fark ettikçe paylaşacağım.
L
lostreal ⭐ 17y
Yeni karakterlerle birlikte gelen başlangıç avatarları erkek için kullanıldığında farklı bir sonuç veriyor. Giyilen avatar ve görülen birbirinden farklı.
muratkos1
Merhaba oyunu indireyim dedim. Alternatifleri deneyerek indirdim ama hata verdi.
Dosyayı indiriyorum . Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı uyarısı veriyor. Var mı bu hata ile karşılaşan .
L
lostreal ⭐ 17y

Merhaba oyunu indireyim dedim. Alternatifleri deneyerek indirdim ama hata verdi.
Dosyayı indiriyorum . Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı uyarısı veriyor. Var mı bu hata ile karşılaşan .

En son sürümü MEGA'dan indirmiştim, arşiv sorunsuzdu.
vsroeditor.com

Kullanmış olduğun winrar sürümünü kaldır, güncel winrar sürümünü kendi sitesinden indir, oyunu tekrar rar'dan çıkart sorun olmaz.
Hata almanın sebebi winrar yüzünden.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
R
rohanss ⭐ 7y
Merhabalar, parti ile kasmak ve solo kasmak arası fark var değil mi ? 120 cap Victoria da parti ile kasılmıyordu hiç, solo daha mantıklıydı. Burada sistem nasıl ?
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Elbette solo tekil drop açısından daha avantajlıdır. Ancak 120 ile 130'u mukayese etmek zor. Öncelikle burda sistem zor ve yaratıklar oldukça güçlü. Tek kasılmak sorun olabilir ve pt avantajı kasılma noktasında da mevcut.

Merhabalar, parti ile kasmak ve solo kasmak arası fark var değil mi ? 120 cap Victoria da parti ile kasılmıyordu hiç, solo daha mantıklıydı. Burada sistem nasıl ?
Apocalypse
Apocalypse ⭐ 14y
MBot ile kasılırken skilleri otomatik uplamıyor. (Maze skilleri hariç)

O soruna da bir çözüm bulabilir misiniz? Çok önemli bir şey değil ama illa ki takılanlar olacaktır 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: