Keşke bende de böyle bir oyun oynama isteği olsa 😞 ilkokul günlerimi özledim.
:D:D Hakkaten heyecanını bana da yansıttı 😄
Keşke bende de böyle bir oyun oynama isteği olsa 😞 ilkokul günlerimi özledim.
:D:D Hakkaten heyecanını bana da yansıttı 😄
Gel diyorum, beraber oynayalım. Kimse cevap vermiyor PT lerden veya kabul etmiyorlar beni henüz ezik statüsündeyim! LoL 😉 Bugün ne olacak bakalım artık.
Sen gibi yeni başlayan çok insan var onlarla bi PT oluşturmayı dene 😊
Merhaba. Servera ait Sbot var mı? Var ise nerden indirebilirim?
Merhaba. Servera ait Sbot var mı? Var ise nerden indirebilirim?
Şunları bildirmek istiyorum, M tuşuna basarak açılan haritanın sol tarafındaki seçenekler yok, haritada ilgili seviyeye ait yaratıkların konumunu göremiyorum. Ayrıca Jangan mağaralara ışınlandığım zaman doğruca tünellere aktarıyor ve yine tünellerin içindeyken M tuşuna basarak açtığım haritadan kendi konumunu veya dış haritayı görmek için 'dünya' ikonuna tıkladığım anda oyundan atıyor.
Geri bildirimlerin için teşekkürler 😊
Umarım dikkate alınır, zaten geri bildirimlerdir bir yazılımı en iyi hale getiren. Ne çok bilmişim yarabbim..! :))
:)) Elbette her geri bildirimi dikkate alıyoruz. (Mantıklı ve doğru bir üslupla iletilmesi kaydıyla.)
Merhaba oyunu indireyim dedim. Alternatifleri deneyerek indirdim ama hata verdi.
Dosyayı indiriyorum . Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı uyarısı veriyor. Var mı bu hata ile karşılaşan .
Merhaba oyunu indireyim dedim. Alternatifleri deneyerek indirdim ama hata verdi.
Dosyayı indiriyorum . Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hatalı uyarısı veriyor. Var mı bu hata ile karşılaşan .
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Merhabalar, parti ile kasmak ve solo kasmak arası fark var değil mi ? 120 cap Victoria da parti ile kasılmıyordu hiç, solo daha mantıklıydı. Burada sistem nasıl ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap