Icerige atla
Extraloob

(130 Cap) VictoriaSro Vitality Serveri Tanıtımı | Beta Aktif | Açılış 15 Ocak| (Vigorous Serveri'nin 6. Yılına Girmesi Şerefine)

· 114 Yanıt · 33K görüntüleme · Sayfa 3 / 6
Yanıtlar
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Teşekkürler 😊 Yeni kadrolar oluşuyor aslında 😊 Herhangi bir ekibe dahil olmakta çözüm olabilir.

Hayırlı oslun, bizim kadro dağıldı gitti artık ağız tadıyla oyun bile oynayamıyoruz... 💀
Jink
Jink ⭐ 19y

Teşekkürler 😊 Yeni kadrolar oluşuyor aslında 😊 Herhangi bir ekibe dahil olmakta çözüm olabilir.

(: Galiba bunun için biraz geç kaldım...
L
lostreal ⭐ 17y
Arkadaşlar çok güzel de, bu sunucu ne zaman aktif olacak...

Ben oyun oynamak istiyorum! Nereden geliyor bu sipariş? Yoksa sadece uzak bir konumda kiralık mı? Geliyorsa kim getiriyor? Arayıp acil talep oluşturalım, oyuncular oyuna giriş yapamıyor sunucu bize acil lazım. Veya şuanki sunucuyu benim IP'ye aktif hale getirseniz şöyle keyiflice oynasam siz yeni sunucuz ile ilgilenirken, hhh olmaz mı?
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y

(: Galiba bunun için biraz geç kaldım...

Yok henüz 5. gün. Birçok ekip oluşma aşamasında.
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y

Arkadaşlar çok güzel de, bu sunucu ne zaman aktif olacak...

Ben oyun oynamak istiyorum! Nereden geliyor bu sipariş? Yoksa sadece uzak bir konumda kiralık mı? Geliyorsa kim getiriyor? Arayıp acil talep oluşturalım, oyuncular oyuna giriş yapamıyor sunucu bize acil lazım. Veya şuanki sunucuyu benim IP'ye aktif hale getirseniz şöyle keyiflice oynasam siz yeni sunucuz ile ilgilenirken, hhh olmaz mı?

😊 hazırlanır hazırlanmaz giriş sağlanacak.
L
lostreal ⭐ 17y

😊 hazırlanır hazırlanmaz giriş sağlanacak.

Daha hazır değil mi bu sunucu? Askeri düzeyde güvenlik mi kuruyorsunuz sunucuya 😊

Oyun oynamak istiyorum... :'(
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Kurulum başladı 😊

Daha hazır değil mi bu sunucu? Askeri düzeyde güvenlik mi kuruyorsunuz sunucuya 😊

Oyun oynamak istiyorum... :'(
L
lostreal ⭐ 17y

Kurulum başladı 😊

Eee peki ne zaman hazır olur, akşama? 😉
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Makina hazır olmak üzere ancak taşırken zaten patch atacağımız için planlanan düzenlemeleri de hayata geçireceğiz. Bu akşam ya da en geç yarın gün içinde. 😊

Eee peki ne zaman hazır olur, akşama? 😉
L
lostreal ⭐ 17y

Makina hazır olmak üzere ancak taşırken zaten patch atacağımız için planlanan düzenlemeleri de hayata geçireceğiz. Bu akşam ya da en geç yarın gün içinde. 😊

Bu akşam olsun, lütfen lütfen (+_+)
L
lostreal ⭐ 17y
Çok heyecanlandım...
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Gözün aydın taşındı :)) Girebilirsin.

Çok heyecanlandım...
L
lostreal ⭐ 17y

Gözün aydın taşındı :)) Girebilirsin.

Girmiyor halen aynı uyarı
L
lostreal ⭐ 17y
1.718’i indiriyorum şimdi onunla deneyeceğim. Heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum. :-D
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
İndir bakalım 😊 Sorun yaşarsan yaz yine.

1.718’i indiriyorum şimdi onunla deneyeceğim. Heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum. :-D
L
lostreal ⭐ 17y

İndir bakalım 😊 Sorun yaşarsan yaz yine.

Açıldı, oyuna girdim resmen. Çok teşekkürler... Hemen karakterimi geliştireyim. ^_^
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
Senin heyecanın bana yansıdı resmen haha 😊 Keyifli oyunlar 😊

Açıldı, oyuna girdim resmen. Çok teşekkürler... Hemen karakterimi geliştireyim. ^_^
L
lostreal ⭐ 17y

Senin heyecanın bana yansıdı resmen haha 😊 Keyifli oyunlar 😊

Gel parti yapalım, bu saatte kimse yok oyunda offf :-|
VictoriaSro
VictoriaSro OP ⭐ 10y
:)) Birçok aktif insan var PT numaralarını takip edebilirsin 😊

Gel parti yapalım, bu saatte kimse yok oyunda offf :-|
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Keşke bende de böyle bir oyun oynama isteği olsa 😞 ilkokul günlerimi özledim.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: