Icerige atla
Extraloob

12D Fire/Cold/Heuksal int pvp

· 28 Yanıt · 4.7K görüntüleme
C
Cryolite OP ⭐ 19y
arkadaşın beta serverda yaptığı bir video.

çoğu kişinin sorularına cevaplar var, bir bakın derim.

28 Yanıt
C
CosmicGate ⭐ 16y
Çok iyi 120 Gelsin hemen spear cold-fire a çeviricem çarımı hadi hayırlısı
C
güzel video. benim anlamadığım o kadar sağlam nasıl vuruyor ağa. hani hemen hemen tek atıyo çarlara. öbürlerinden de kayda değer bi demage gelmiyo yani. anlamadım...!!!
C
cLonny ⭐ 18y
nice one 😄
ps: bu test serverına nasıl giriş yapılıyor? bende bi s/s character yapılandırıp test etmek istiyorum 😁 😁
C
Cryolite OP ⭐ 19y
başvuruyorsun, eğer seni "seçerlerse" alıyorlar. başvurular çoktan bitti ama, hatta serverın kendiside haftaya bitiyor.

beni seçmediler, düşün artık 😁
C
cLonny ⭐ 18y
başvuruyorsun, eğer seni "seçerlerse" alıyorlar. başvurular çoktan bitti ama, hatta serverın kendiside haftaya bitiyor.

beni seçmediler, düşün artık 😁

Zaten 2 hafta yok olacam piyasadan yaw. Artık döndüğümde oyun ne hâl almış bakarız. 😊
U
unalkeles ⭐ 18y
İçim acıdı bowa en fazla 3 vuruyo nolmuş bu cold fire nukerlere 😄 aman allahım 😄
L
Live2KiII ⭐ 16y
Cold el yakmanın hala işe yaradıgını düşünenlerin soylarının tükendigini sanıyordum -.-
C
Cryolite OP ⭐ 19y
Cold el yakmanın hala işe yaradıgını düşünenlerin soylarının tükendigini sanıyordum -.-

tam tükenmişti, 12D ile beraber tekrar gelebilir 😜
B
Spear karakterde normalın dışında birşeyler var. Defansı ve atağı normale göre çok yüksek. 120 level spear char için ölçü olduğunu sanmıyorum
D
ddnet ⭐ 16y
yav o değilde bladenn 1.skili %100 ittiriyormuş öylemi ?

desene ss nukerler hem bu skil hemde yatır-batır sayesinde snowsuz dayanablecek 😊
C
Cryolite OP ⭐ 19y
bicheon'da ittirme mi var? ne zamandır? 😲
D
ddnet ⭐ 16y
120 skilinde var ^^ 120de açılan 1.skilin en son kitabi %100 ittiriyormuş ^^ skil açıklamasına bakın bence onun ^^ yatırıyorda olabilir ^^ kb diye gördüm ben ?

Edit : YAZAN AYNEN ŞU

------ALINTIDIR-----

http://img15.imageshack.us/img15/2223/bich1.jpg

-----ALINTIDIR------
D
ddnet ⭐ 16y
UP 😊
C
Cryolite OP ⭐ 19y
evet ittiriyor gibi görünüyor, ama bicheon çok OP oldu ya 😁
D
ddnet ⭐ 16y
FtW ss NUKER uleeeyynnnnnn 😄 birdaha biceon döncem 😜
N
Niobe ⭐ 17y
güzel video. benim anlamadığım o kadar sağlam nasıl vuruyor ağa. hani hemen hemen tek atıyo çarlara. öbürlerinden de kayda değer bi demage gelmiyo yani. anlamadım...!!!

Aynen... Biri açıklasa iyi olur sebebini.

Adam GM deseler inanırım.. 2 nuke sallıyo ölüyo karşısındaki.. Wizardlar nasıl vuruyo acaba..
C
Cryolite OP ⭐ 19y

Adam GM deseler inanırım.. 2 nuke sallıyo ölüyo karşısındaki.. Wizardlar nasıl vuruyo acaba..

int heuksal zaten hep öyleydi, siz hayatınızda hiç adam gibi nuker görmemişsiniz 😜
S
semmex ⭐ 16y
120 skilinde var ^^ 120de açılan 1.skilin en son kitabi %100 ittiriyormuş ^^ skil açıklamasına bakın bence onun ^^ yatırıyorda olabilir ^^ kb diye gördüm ben ?

Edit : YAZAN AYNEN ŞU

------ALINTIDIR-----

http://img15.imageshack.us/img15/2223/bich1.jpg

-----ALINTIDIR------

bu sslerin devamı varmı yani bütün skillerin ? varsa link pls
D
ddnet ⭐ 16y

int heuksal zaten hep öyleydi, siz hayatınızda hiç adam gibi nuker görmemişsiniz :P

aynen ^^ int heuksal -spear- zaten o kadar güçlü vuruyor ki ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: