N Neverex OP ⭐ 17y 16 yil once (düzenlendi) #1 120 LwL e kadar gelecek tüm skiller (Chinese)- Resim Silinmiş.Saygılarımla 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N Neverex OP ⭐ 17y 16 yil once #2 eu char skillerini de araştırıyorum ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Neverex OP ⭐ 17y 16 yil once #3 daha önce verilmedi sanırsam 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #4 Açıklamalarıyla beraber koymalıydın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Neverex OP ⭐ 17y 16 yil once #5 Açıklamalarıyla beraber koymalıydın.lol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #6 Açıklamalarıyla beraber koymalıydın.lolBugün bayağı güldürdüm ben de milleti hee TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WesT ⭐ 18y 16 yil once #7 Çok güzel skiller.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Smirnoff ⭐ 17y 16 yil once #8 Açıklamaya gerek yok bilen biliyor zaten TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Von Dutch ⭐ 17y 16 yil once #9 Saol Guzel Paylaşım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil