işte böyleydi =) 🍺GörsellerSpoiler
12 Mayıs 2007'de extraloob nasıldı ?
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
7 günle kaçırmışım be xP
G
GetInDatAss
⭐ 18y
Hatırlıyorum o halini 1 acc. açmıştım ama sadece program indirmek için şu an şifresini bilmiyorum
vaybe 😊
Verilmişti. ^^
7 günle kaçırmışım be xP
millet bayramda kamil bot peşinde 😁 😁
Hatırlıyorumda ne günlerdi yaa benim ilk üyeliğim GLaViE_KiNG_ ' di bazıları bilir 22 mayıs 2007 saat 19:07'de kaydolmuştum.Kaç saat beklediğimi hatırlarım kayıt saatimi 19:07 e denk getirmek için benim için manası büyüktür.^^
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Vay be,nerden nereye 😎
heyt be o zamanlar en uzun nicke sahiptim ah eski gunler vah eski günler 😄
CRaZY_NuKeR 😄
CRaZY_NuKeR 😄
nerden nereye 😎
ne kadar ilginç değil mi tüylerim diken diken oldu bu siteyi tek başıma yapmıştım herşeyiyle elimden geldiğince uğraşmıştım işte ss'leri atılan ilk extraloob.com tarafımdan yapılmıştır ve görün ki eş dost arkadaş akraba çevresiyle ne hale geldi sitemiz3-5 tane hastalıklı insanda olsa emeği geçenler arasında saygım sonsuzdur hepsine çok teşekkürler diyorum güzel işler çıkartıldı büyük oynandı ve kazandık 😎
Ailenin' REİS'İ Seni seviyoruz. Teşekkürler böyle bir Aile sitesi Yaptıgın için.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
En çok yönetimde olmak istediğim dönemdi 😎
nerelerden nerelere
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Extraloob in 2007 May 12 FIFA 12 ve PES 12'de Türk takımları olmayabilir! 112 Roque // 105 Warior // 104 Wiz // 100 Wizz // 102 Bow // Hepsi 12 dg ful setlidir (+118 wizzardla takas olur bu sw veya farklı sw de) extraloob ailesi olarak tek guıld de birleşelim HİSTORY SRO 80 CAP %50 FREE SİLK %50 GOLD SİSTEM ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ 3 OCAK PAZAR SAAT 12:00'de