12 Dg Silahlardada +5 ten sonra mı yok oluyor item ?
12 Dg Silahlardada +5 ten sonra mı yok oluyor item ?
· 20 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
yok kaybolmuyor ben +7 gördüm
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
+5 Ten Sonra İtemler Yok Olmuyor 😄 İmmortal Olmassa +6+++ Ve Üzeini Denerken Tum Sılahların Kaybolma Rıskı Var :))
o koruyucu taşı kullanmadan ama ?
- Destroy Rondo ile imha edilemez
- 12D Lucky powder bulunmamaktadır
- 12D Astral, Immortal, solidity veya Lucky stone bulunmamaktadır
- 12D Advanced Elixir bulunmamaktadır
- Sadece artırıcı ile takviye edilebilir normal bir iksir kullanarak değil.
- Başarısızlığında, yokolacaktır (eğer Magic Proof Stone,ekipman yok olmayacak ama geçerli takviye notu eksi 1 takviye alacak.)
- Maksimum Takviye notu +12 dir
- 12D Lucky powder bulunmamaktadır
- 12D Astral, Immortal, solidity veya Lucky stone bulunmamaktadır
- 12D Advanced Elixir bulunmamaktadır
- Sadece artırıcı ile takviye edilebilir normal bir iksir kullanarak değil.
- Başarısızlığında, yokolacaktır (eğer Magic Proof Stone,ekipman yok olmayacak ama geçerli takviye notu eksi 1 takviye alacak.)
- Maksimum Takviye notu +12 dir
kısacası beyler silk malldan proff stonelerden almadan + denerseniz ve yanarsa destroyed 😊 test edildi onayladı 😄
kısacası beyler silk malldan proff stonelerden almadan + denerseniz ve yanarsa destroyed 😊 test edildi onayladı :D
😁
Shit Silkroad İşi Biliyor.
joymax 3 sw acsaydı bu kadar para kazanamazdı tebrik ederim çok GİRİŞİMci çıktılar 😈
C
compassionate
⭐ 19y
adamlar da biliyor işi.milleti resmen bağımlı yaptılar. baktılar 11 dg geldi novalarda bol çıkmaya başladı. artık millette sp derdi de yok. serverler da çok olduğu için yoğunluk yok. plus alan yok. immoyla milletin işi bitti. bunlardason hamleyi yaptılar. dün servere ilk girdim diyebilirim. 1 kişi bile yoktu. miller girer girmez bastı silke parayı hemen çevirdi. onları görenlerde heveslendiler. ahh ahh bırakmak lazım da olmuyo işte
+5ten sonra olup olmadığı konusunda bi açıklama yok. Açıklamadan çıkarılan sonuç: +2 basarken bile itemin kaybolabileceği 😄
proof kullanılmazsa +1 de bile kaybolabilir silahını isteyen her + da 45 silk gozden cıkaracak yada 11D + 10 - 15 arası deneyecek sonra 12d cevirecek formul acık istesende istemesen joymax tavuk gibi yolacak yada +1 +2 ile gezmeye razı olacaksın 😊
Magic proof 45 Silk değil.
Magic: 8 silk
Rare: 16 silk
Legend 32silk.
Magic: 8 silk
Rare: 16 silk
Legend 32silk.
O
ozkanzorlu
⭐ 18y
Magic proof stone kullanmadan +1 denerken bile silahın ya da itemin kaybolma ihtimali var. Her + denemede mutlaka magic proof stone basmalısın. item + tutsada ya da tutmasa damagic proof stone gidiyor. tutmadığı zaman -1 düşüyor değeri.
yok kaybolmuyor ben +7 gördüm
Hmm bak sen 83035633
+1 değer kaybetme olayı nedir ya iyice pırtlattı bu sefer joymax
Magic proof stone kullanmadan +1 denerken bile silahın ya da itemin kaybolma ihtimali var. Her + denemede mutlaka magic proof stone basmalısın. item + tutsada ya da tutmasa damagic proof stone gidiyor. tutmadığı zaman -1 düşüyor değeri.
+1 denerken silahın kaybolma riski +tutmazsa %100 kayboluyo
macig prof stone kullanarak + denersen tuttuğu an prof elinde kalıyo onu aynı iteme yada farklı bir itemde yine + deneyebilirsin
eğer + tutmaz ise itemin + değeri -1 düşüyo ve macig prof yok oluyor...
_
_Nuisance_
⭐ 16y
+4de bile kayboluyo tarafımdan test edildi moon bow gg 😄
A
altanyunus
⭐ 19y
+4de bile kayboluyo tarafımdan test edildi moon bow gg :D
😊 bu iyiliği yaptin yani oyunculara 😊 sadece test etmek için silahını kaybettin 😊
kim bilir ne hevesle bastın + yı 😊 patlayınca içine bir sıkıntı girdi
şimdi tarafımdan test edildi diyorsun 😈
adelet yok 😄 ben her sefer 32 silk odemek zorumdayım nooblar 8 ^^ wt.f almıyorum :p
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 11 dg item kırınca 12 dg advanced MİNERVA SERVER DA SATILIK 12 PARCA ITEM 15+8 SWORD 15+5 SHIELD 15+7 15+6 15+5 SET SATILIK 12 DG+12 SET+Acc Set & 13 Dg+5 Weapons Same Sro 120 Cap 120 Skill 12-13Dg item