104 lvlim +10 nova harpı 12 dg ye çevirdim 12 dg+3 oldu buraya kadar güzel.Fakat 12 dg Proficiency Penalties kırmızı yazıyla yazıyor.Arkadasımda vurus gucu fazla gözüküyor bende vuruş gücü az görünüyor.104 lvl oldugum ıcınmı Proficiency Penalties yazıyor.Ne zaman bu yazı geçer nedir bu yazı neden attack power düşük bende?
Not: Attack Pow >>> arkadasımda :6200
bende :5900 gözüküyor.Neden? Proficiency Penalties
12 dg Proficiency Penalties
· 23 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
12d geçerken hasar görmüş..
hani + basınca drubality düşer ya..sanırım bu da 12d itemlerin hasar alışı..^^
hasar görmüşse niye arkadaşımda yüksek görünüyor ? bende düşük?
hasar görmüş dedin ya gülme krizine girdim nese: yorumun için sagol kardeş genede başka yorumlar ?
Arkadaş bana 12 dg sun staff resmini yolladı bende gene düşük görünüyor o itemda hep bende düşük görünüyor heralde 110da düzelcek bu iş lvlım yetmiyor tam gücünü kullanmak için heralde
Proficiency' nin anlamına baksan bi sözlük açıp olayı anlarsın zaten. Yeterlilik,Ustalık Cezası diye çevirebiliriz. Sanırım lvlin düşük oldugu için tam randımanlı kullanamıyorsun silahı.
Silahın üstündeki statlarla level'in bir alakası yoktur.Zamanla bu alchemy işlemleri açıklığa kavuşacaktır.
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Silahın üstündeki statlarla level'in bir alakası yoktur.Zamanla bu alchemy işlemleri açıklığa kavuşacaktır.
Silah üstündeyken yeterlilik cezası görüyorsun birine globaldan veya chatten gösterince normal gösteriyo ee bu nasıl oluyo peki 😄
Benm Lvlim 99 bana pmden birsürü 12d gösterdiler böyle bi uyarı görmedim. Silahın saldırı gücüde herkeste görüldüğü gibi görünüyodu.
beyler bende 12 deg stafflar ve itemler yeterlilik cezaları diye bir şey yapıyor bilgisi olan lütfen söylesin ???
104 lvlim +10 nova harpı 12 dg ye çevirdim 12 dg+3 oldu buraya kadar güzel.Fakat 12 dg Proficiency Penalties kırmızı yazıyla yazıyor.Arkadasımda vurus gucu fazla gözüküyor bende vuruş gücü az görünüyor.104 lvl oldugum ıcınmı Proficiency Penalties yazıyor.Ne zaman bu yazı geçer nedir bu yazı neden attack power düşük bende?
o yaazıya rağmen takabiliyor msun ?
aynı sorun bendede war sadece 1 charımda oluyor diğer charlarımdan bakınca silah normal gözüküo itemi takabiliyor musn ? sen ?
o yaazıya rağmen takabiliyor msun ?
evet takıp kullanabiliyorum.Ben araştırdım arkadaşlar 106 yada 108 lvl de tam full olarak tam randımanlı diyelim 😊 kullanabiliyoruz.Yabancı kaynaklı forumlardanda araştırdım aynı 106 ya 108 de kesin düzeliyor.
B
buffferbaba
⭐ 19y
level ile alakalı birşey aynı sorun bendede var 😊
ben olaya açıklık getireyim 105 + LvL ol önce sonra yazmaz profiency penalties çünkü 12 degre 105 + sayılıyor suanda .. iyi oyunlar ..
105 değil arkdslar 106+ olmak lazım bende 105 lvl im bende de aynı tam randumanda kullanamıyoruz herhalde 😞
Mithrandir
⭐ 19y
Yeterlilik cezasıdır. 107+ olduğun zaman tam olarak atak gücüne ulaşırsın.
107- olanlarda ceza olur atak düşer.
107- olanlarda ceza olur atak düşer.
HerakrossYaw bnm silahı hiç ellemedim...Sitelerde atağı 2900 küsür görnüo bende 2600 lerde nasıl oluo bu ? Dragon moon blade
A
altanyunus
⭐ 19y
Yaw bnm silahı hiç ellemedim...Sitelerde atağı 2900 küsür görnüo bende 2600 lerde nasıl oluo bu ? Dragon moon blade
levelin 106+ olunca düzelir levele göre atak kazanıyor silah
NASIL CEVİRİYORUZ BU İTEMLERİ ??
yanlış, proficiency penalties sadece senin lvl düşüklüğünden gelir, yani lv 106 a gelince o kendiliğinden ge.er 😊
delete
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
celeus serverda satılık 113 lvl wız clerık 12 dg +3 legeng set 12 dg +5 staf dres +113 lvl jaguar +5 nova shıeld + 1 ay vıp sıkıllerı ff 05393131059 131 lv wiz cleric Flora 13dg legend kilitli staf 12 dg legend la set 12 dg acc rare magic set wizard dress Celeus 116 lwl spear satilik 107 lwl jaguar luck dress ve aksesuari 13 dg +1 silah + 13 dg rare bacaklik 12 dg legend set acce karma 05302683866 w WTS 115 LV SPEAR CAR 14 DG LEGEND WEAPONS OR 13 DG PRO SET ACC SET WTS 110/111 GOLD PT SETLİ 12 13 DG WTS 131 Viz Clerik char Joymax hesabı S devıl Ve 12 dg 13 dg karısık set ile verılcek yanında 20 50 80 100 thıef jop set 750 tl