Arkdaslar elmde lgend staf var +0 dger legend staflrla krslstrnca bnmki dha sonuk kaliyo ynlrnda onlrda 0 ama bnmknden dha blirgin donen krmzlar boyle bisey bnda sacma geliyo bni atdinltblcek bri war mi tskler
12 dg legend parlama sorunu
· 25 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
3
3X_Batuhan
⭐ 15y
legend ini çevirirken yanlış cevirmişsin bozuk çevrilmiştir =)
legend ini çevirirken yanlış cevirmişsin bozuk çevrilmiştir =)
😁
Senin staffın Legend yani en yoğun parlayan staff dikkatli incelediğinde farkına varırsın, Rare yada Magic stafflarla karşılaştırma parlamasını
arkadaslar ıkısıde legend stafların bırı dgerınden fazla parlıyo mediapk2 dse sorun olblır mı göz ynılamsımıdır?
yok mu blgısı olan
benim de dikkatimi çekiyor sadece bu değil belki dikkat etmişsinizdir bazı kıyafetler birbirinden farklı şöyleki ben robe female 11degre kendi itemime bakıyorum göğüs kısmındaki desenle diğer birinin giydiği göğüsteki desen aynı değil o da 11degree robe item olmasına rağmen.
kafa karıstırıcı
arkadaslar acemı degılım oyundan anlamayn bırının actıgı konu oalrak gormeyın ıkı legend staf var ıkısıde +0 birisi dgerınden daha ıyı parlıyo göz ynılmasımıdır nedir bilgisi oln bişi yazsın mumknmu bole bı olay
..
bir ss koyda bakak kardeş 😞
paylasım için teşekürler
joymaxin bir oyunu olabilir.Herkes aynı olunca zati sade oluyordu oyun renk gelmiş 😁
nsl yani bişey anlamadım:d
arkadaslar elgend +12 staf var baska +12 legend staflı bırı geldı ve gercekten adamınkı dah yogun parlıyo bu nasıl bırsey boyle ya:s
Önemli olan atak ya boşver gerisini amma taktınız bu konuya. Belkide adamda senin stafın için ayn şeyi düşünüyor...
gözle gorulur bırsey var ortada azarlamayamı geldın?
Yok elime sopa aldım dövmeye geldim 😄 Ne azarlaması bu benim fikrim sadece sana söylemedim ayların konusu bu 😄
bnm anlatmak sıteıdıgm oyunla alakalı bısey bı bug gıbı bıseymı yanı joymaxa mail falan gondersem duzelırmı boel bırseyın ımkanı avr mı bu konu hakkında bılgı almak. bana sacma gelıyo bu göz ynılamsımı dıyorum ama çözüm bulamadım bıraz takıntılı bı ınsanım tek derdım o
Yeni pil falan tak ona benimkide öyleydi bir zamanlar FAİL daral:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
131 lv wiz cleric Flora 13dg legend kilitli staf 12 dg legend la set 12 dg acc rare magic set wizard dress Chinese 11 dg legend veya 12 dg legend acc alınır WTS 115 LV SPEAR CAR 14 DG LEGEND WEAPONS OR 13 DG PRO SET ACC SET WTS 110/111 GOLD PT SETLİ 12 13 DG Celeus 116 lwl spear satilik 107 lwl jaguar luck dress ve aksesuari 13 dg +1 silah + 13 dg rare bacaklik 12 dg legend set acce karma 05302683866 w 131 Lv Flora Wizzcleric 300 tl oyunu tamamen biraktigi. Icin satiyorumcarda 13dg legend kitli 4 staff 12 dg l.a set 12 d raremagcset5055022475