Icerige atla
Extraloob

12 dg legend parlama sorunu

· 25 Yanıt · 3.3K görüntüleme
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
Arkdaslar elmde lgend staf var +0 dger legend staflrla krslstrnca bnmki dha sonuk kaliyo ynlrnda onlrda 0 ama bnmknden dha blirgin donen krmzlar boyle bisey bnda sacma geliyo bni atdinltblcek bri war mi tskler
25 Yanıt
3
3X_Batuhan ⭐ 15y
legend ini çevirirken yanlış cevirmişsin bozuk çevrilmiştir =)
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
legend ini çevirirken yanlış cevirmişsin bozuk çevrilmiştir =)

😁
_
_Kriptex_ ⭐ 15y
Senin staffın Legend yani en yoğun parlayan staff dikkatli incelediğinde farkına varırsın, Rare yada Magic stafflarla karşılaştırma parlamasını
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
arkadaslar ıkısıde legend stafların bırı dgerınden fazla parlıyo mediapk2 dse sorun olblır mı göz ynılamsımıdır?
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
yok mu blgısı olan
M
Mr548 ⭐ 16y
benim de dikkatimi çekiyor sadece bu değil belki dikkat etmişsinizdir bazı kıyafetler birbirinden farklı şöyleki ben robe female 11degre kendi itemime bakıyorum göğüs kısmındaki desenle diğer birinin giydiği göğüsteki desen aynı değil o da 11degree robe item olmasına rağmen.
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
kafa karıstırıcı
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
arkadaslar acemı degılım oyundan anlamayn bırının actıgı konu oalrak gormeyın ıkı legend staf var ıkısıde +0 birisi dgerınden daha ıyı parlıyo göz ynılmasımıdır nedir bilgisi oln bişi yazsın mumknmu bole bı olay
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
..
T
tenpanter ⭐ 17y
bir ss koyda bakak kardeş 😞
S
SouLsTeaR ⭐ 15y
paylasım için teşekürler
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
joymaxin bir oyunu olabilir.Herkes aynı olunca zati sade oluyordu oyun renk gelmiş 😁
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
nsl yani bişey anlamadım:d
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
arkadaslar elgend +12 staf var baska +12 legend staflı bırı geldı ve gercekten adamınkı dah yogun parlıyo bu nasıl bırsey boyle ya:s
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Önemli olan atak ya boşver gerisini amma taktınız bu konuya. Belkide adamda senin stafın için ayn şeyi düşünüyor...
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
gözle gorulur bırsey var ortada azarlamayamı geldın?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Yok elime sopa aldım dövmeye geldim 😄 Ne azarlaması bu benim fikrim sadece sana söylemedim ayların konusu bu 😄
M
mc_gregor OP ⭐ 17y
bnm anlatmak sıteıdıgm oyunla alakalı bısey bı bug gıbı bıseymı yanı joymaxa mail falan gondersem duzelırmı boel bırseyın ımkanı avr mı bu konu hakkında bılgı almak. bana sacma gelıyo bu göz ynılamsımı dıyorum ama çözüm bulamadım bıraz takıntılı bı ınsanım tek derdım o
P
Phantoso ⭐ 18y
Yeni pil falan tak ona benimkide öyleydi bir zamanlar FAİL daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: