USA harici şampiyon biz sayılırız ama bu performansı ve final oynamasını seneye avrupa şampiyonasında da göstermeleri lazım.
>>> 12 Dev Adam, Dünya ikincisi oldu <<<
· 172 Replies · 17K views 0 reading · Page 9 / 9
Replies
Futbolda eu12'de ilk 4 oluruz.
Basketbolda İspanyanın (bu senenin acısını cıkartır)
Basketbolda İspanyanın (bu senenin acısını cıkartır)
Madalya rengi gümüş olsada.. Gönlümüzdeki altını sana borçluyuz.. Teşekkürler 12 Yüreği DEV ADAM !!
aynennnn 👍
S
Silverdollar
⭐ 16y
USA harici şampiyon biz sayılırız ama bu performansı ve final oynamasını seneye avrupa şampiyonasında da göstermeleri lazım.
Soyle dusun abi avrupa sampiyonu olduk 😄
Önce Bogdan Tanjevic'e ve 12 Dev Adama yürekten teşekkür ediyorum. Gurur verici bir başarı aldınız. 🙏 🙏
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Baştan aşağı ancak; idareten bir düzenleme ^^
Önce Bogdan Tanjevic'e ve 12 Dev Adama yürekten teşekkür ediyorum. Gurur verici bir başarı aldınız. 🙏 🙏
Tarihimizin en büyük başarısını yaşattıkları için 12 dev adama sonsuz teşekkürler ❤️ finale gelene kadar tüm maçlarda ellerinden gelenin en iyisini hatta fazlasını yaptılar. Büyük mutluluklar yaşattılar . Her maçı büyük zevkle heyecanla izledik her topta hop oturup hop kalktık . İlgisi olmayan bile dedi yunanları nasıl ezdik fransızları slovenleri nasıl yendik falan herkesin basketbola ilgisi olmaya başladı. Umarım bunun getirdiği havayla geleceğe daha iyi bakabiliriz. Kadromuz iyi her ne kadar hido kerem gönlüm tunceri ömer onan son dünya sampiyonalarını oynasalar da alttan sağlam gelenlerde var özellikle pota altı rotasyonu bizi 10 sene daha götürür üzerine 2011 de nbade ilk 3 sırada draft edilmesi beklenen enes kanterimiz var sonra karşıyakadan furkan , tofaş alt yapısından yetişen birkan batuklar falan önümüz açık tabi tunçeri gibi bi guard bulmak lazım 😜 Çok büyük başarı kazandık ama dün abdyi görünce yenemediğimiz için ufakta olsa üzüldüm çünkü takım ve seyirci sanki hazırlık maçı gibi baktılar özellikle seyirci hic anlamadım çıt cıkmadı bazı bölümlerde. Takımda sanki başarıya doymuş bu maça formalite olarak baktı. Ben daha çok çabalamalarını parkeyi onlara dar etmelerini beklerdim ama olmadı. Yine de ellerinize sağlık 12 dev adam ne şanslıyız ki bu başarıyı gören nesiller olduk umarım bundan sonra da hep bu seviyelerde oluruz(bu seviye dediğim hep finaller değil ama en azından son8de olmalıyız düzenli olarak 😜 ) .
[ek #12654]
hepsine helal olsun harika bir başarı bu kadar coşkudan sonra 2. lik buruk bir sevinç olarak kaldı ama çeyrek finale çıkmanın bile başarı olduğu bi ülkede bu çıtayı yükseltir yeni başarılara yelken açar teşekkürler 12 dev adam
12 değil , 13 dev adam 😊
Nina Ricci
⭐ 17y
başbakan'dan adam başı 500 Cumhuriyet altını ve adam başı lüx 1 daire + 786578215 milyon TL 😱

başbakan'dan adam başı 500 Cumhuriyet altını ve adam başı lüx 1 daire + 786578215 milyon TL 8O
😱
Log in to write a reply.
Log In