offf süper olucak bu akşam maç süper son maçın günahı olmaz demişti dün bizim adam haklıda 😆
>>> 12 Dev Adam, Dünya ikincisi oldu <<<
· 172 Replies · 17K views 0 reading · Page 6 / 9
Replies
JCarlsberg
⭐ 19y
kalbimiz 12 dev adam icin atacak
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Konu düzenini çok beğendim. Son cümle de çok hoşuma gitti. Konu için teşekkürler ARKO 😜
P
PhonyKing.
⭐ 17y
Yok böyle birşeyya öldük öldük dirildik son 4 snye kala dedm artk yenildk kaltım elimi yüzümü yıkamaya bi baktm babamdan çığlıklar ve mutlu son Nafiş Sırbıstan 😄
Artık beklentileri karşıladık kafa olarak çok rahat çıkacağız bence maça . Asıl düşünmesi gereken onlar çünkü onlar kupayı alamazlarsa başarısız olacaklar. Bizim bu rahat kafayla çıktığımız maçta hücumda topu en az 16 17 saniye kullanmamız gerekiyor erken atış kullanmayıp top kayıplarını en az şekilde yapmalıyız. Bu dediğim şekilde olursa maç sonu hiç belli olmaz. Yenersen kupa yenemezsen helal olsun ❤️
[ek #12654]
Basketboldan hiç anlamam ama memleket meselesi haline geldi tam destekliyorum 🍺
hadi hayırlısı heyecanla maçı bekliyorum 4 birayı kaptım ^^
👍
Milli Takımımızı Kutluyoruz.. nese: nese:
ABD ve diğerleri diye bişe vardır herzaman Bosuna digerleri denmıyor adamların basketbol kuralları bile farklı Avrupada Çeyrekler 10dkyken NBA de 12 dk pota uzunlugunun 3.10 ken NBA de 3.15 olması vs vs..İşte biz o diğerlerinin en iyisiyiz bunu herkeze kanıtladık..Maçı kazanamıyacağımızı dusunuyorum tum kalbimle desteklesemde realist olmak lazım ve emınımkı bunu NBA de 82 Sezon maçının hepsını takip eden ayrıca Play-Offları canlı takip eden biri olarak konusuyorum ABD ciddende B takımıyla geldi ve bu takım bile %100 le oynamıo o yuzden pek sansımız oldgnu sanmıyorum Lebron J.-Kobe-Wade vs vs. gelmıo die söylenıorduk fakat gelse napcaktık adamların benchınde oturan forvet Paul Pierce ciddende haksızlık bu ❤️
kupa bizde rahat olun:)
se se se se Semih Erden Semi Semih Erden 😜
kesin hem de:)
Nina Ricci
⭐ 17y
se se se se Semih Erden Semi Semih Erden :P
ıııııııııh , ııııııııh 😜

heyecandan ölcez yine bu akşam şaka maka:)
türkler uçuyo türkler uçuyo;D
Ömer onan:"Durant'ı ben tutamam abi"
Ender arslan:"abi maça çıkmasak mı"
😆
Ender arslan:"abi maça çıkmasak mı"
😆
Milli takımımıza başarılar umarım kazanırız.
abdye 2.kez yenilmeyelim 12 dev adam ❤️
[ek #12654]
Kazanıcazzz 😎 Demeyi çok isterdim ama ıhh
B
BLooDScenT
⭐ 17y
Son 10Dakika. 🍿
Log in to write a reply.
Log In