Icerige atla
Extraloob

12 Derece Öğe Büyütme ve Takviye Sistem Güncelleme Yaması

· 69 Yanıt · 11K görüntüleme · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
H
hk711 ⭐ 17y
Düşmeyecek.Kaybolmayacak sadece çeviren item kaybolacak.Şans işi tamamen.

Hayır. Dönüştürme itemleri hem yerden düşecek hemde item malldan alınabilecek. Bunun tek farklı yerden düşürdügümüzün sansı biraz düşük olacak. İtem malldaki dönüştürücünün sansı yuksek olacak. Veya item mall da dönüştürmede patlamamasını saylayacak ıtemler gelecek. Onuda lucky powder gibi stonenin yanına koyucaz ve dönüştürme basarılı olacak. Herşey paraya bakıcak yani. 😊 Bu arada dönüştürmede nasıl olacak bilmiyorum ama silah dönüşür ama altına account bound da gelecek bir hatamızda bu olacak.
D
Dragao ⭐ 15y
12 dg ye cevırmek ıcın +7 olması gerekıyor ama novada yada egypt de gerek yokmus doguru mu acaba?
K
kskle35 ⭐ 17y
12 dg ye cevırmek ıcın +7 olması gerekıyor ama novada yada egypt de gerek yokmus doguru mu acaba?

hayır yok öyle birşey nerden çıkardın
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

hayır yok öyle birşey nerden çıkardın

İteminiz ne olursa olsun öncelikle +7 olmak zorunda.Normal düz iimortalty seti olan arkadaşlarımın setleri sos olarak dönüşecektir.Egytp silahlar sun olarak değişecektir.Normal novalarınız som olarak,immortalty nova itemleriniz sun olarak değişecektir.
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
şimdiden 101 novasını almak lazım o halde ? ilerde sunlar daha pahalı olacak desene ?? 101+7 nova alsam 101+7 sun olarak mı dönüşecek ?
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
şimdiden 101 novasını almak lazım o halde ? ilerde sunlar daha pahalı olacak desene ?? 101+7 nova alsam 101+7 sun olarak mı dönüşecek ?

Normal novalar som olarak dönüşecek.İmmortalty novan var ise +7 ise bu sun olarak dönüşecektir.
Bkz:
-Normal +7 immortalty set.=Sos olarak değişecektir.
-Normal +7 nova set veya +7 silahınız.=Som olarak değişecektir.
-Normal +7 silah ve +7iteminiz.=Normal item olarak değişecektir.
-İmmortalty nova +7 set veya +7 egytp silahlar.=Sun olarak değişecektir.
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Hmm teşekkürler hemen yola koyuluyorum 😊
I
Normal novalar som olarak dönüşecek.İmmortalty novan var ise +7 ise bu sun olarak dönüşecektir.
Bkz:

Peki nova+7 som olacaksa nova+9 ne olacak? som+2 olacaksa ve 12d iteme +2 basmak kolay bişeyse boşa adv basıp zarara girmek istemiyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim...
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Bkz:

Peki nova+7 som olacaksa nova+9 ne olacak? som+2 olacaksa ve 12d iteme +2 basmak kolay bişeyse boşa adv basıp zarara girmek istemiyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim...

+20de olsa birşey farketmez sadece itemleriniz +7ve üstü artılar olsun.Bunlar yeterli olacaktır.
I
Bkz:

+20de olsa birşey farketmez sadece itemleriniz +7ve üstü artılar olsun.Bunlar yeterli olacaktır.

Adam o kadar uğraşmış Mısır bowa +13 basmış (MilkTea-Hera) +7 ile aynı olması çok saçma bence umarım haksızlık yapmazlar.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
Malesef söylediğim gibi olacak.
I

Peki böyle olacağını neye dayanarak söylüyorsun? Açıklamada +7 ve üstü diyor sadece. Bu çeviri listesini silkroad un sayfasında görmedim de.
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y

Peki böyle olacağını neye dayanarak söylüyorsun? Açıklamada +7 ve üstü diyor sadece. Bu çeviri listesini silkroad un sayfasında görmedim de.

Genel anlatımlar bunlar oyun konusunda birçok bilgim var.Paylaşmaktan korktuklarım bile diyebilirim.Bekleyin ve görün,inanmak ya da inanmamak size kalmış.
L
Loras ⭐ 16y
nasıl ya ❓ +7 ler +0 olarak +10lar da +3 olarak degişmicek mi veya +13 de +6 olarak ❓
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
nasıl ya ❓ +7 ler +0 olarak +10lar da +3 olarak degişmicek mi veya +13 de +6 olarak ❓

Arkadaşlar kim söylüyor bunları?
L
Loras ⭐ 16y
valla ben oyunda sordugum her kişi aynı şeyi söylüyor

Mesela benim nova+10um var eger ben bunu dönüştürürsem SOM+3 olcak herkes aynı bilgiyi veriyor ❓
NiNCaSu
NiNCaSu OP ⭐ 19y
valla ben oyunda sordugum her kişi aynı şeyi söylüyor

Mesela benim nova+10um var eger ben bunu dönüştürürsem SOM+3 olcak herkes aynı bilgiyi veriyor ❓

Som olucak?+3 olucak?Bende de var +10 power sun olucak ama sizde normal nova var sanırsam.Yok öyle birşey ilk defa duyuyorum.
L
Loras ⭐ 16y
Normaller SOS
Egypt SUN
Nova SOM
L
Loras ⭐ 16y
ama tabii ki SUN çok daha deli vuruyor .. Bana inanmıyorsan Rev6 koymuş .. SOM - SOS - SUN git bak staffının kaç vuracagını 💃
Y
abi bi bu eksikti ya daral:

daral: daral:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: