Icerige atla
Extraloob

12 degree nadir Wizard

· 42 Yanıt · 6.7K görüntüleme
R
RunFiles OP ⭐ 15y

42 Yanıt
B
bybest01 ⭐ 16y
oy oy oy oy fena parlıyo 😄 Hayırlı olsun güle güle kullan harika bi alet +10 falan yap tekrar koy gözümüz gönlümüz açılır
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Degil +10 yapmak +5 bile yapamam 😊 .12 dg lucky powder yok ^^
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
Degil +10 yapmak +5 bile yapamam 😊 .12 dg lucky powder yok ^^

heheheh o nasıl iş be 😄 adamlar 12 dgr getiriyor lucky powder i yok ^^ bu gaymax ne zaman bi işi düzgün yapcak bakalım summer4:
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Isler biraz karisik ksroda yakinda gelir 😊
T
çok sexi duruyo ^^
C
ColdHeart ⭐ 17y
oyunu bu dilde nasıl oynuyosunuz item senin olmasa onun mon mu sos mu sun mu oldugunu anlıyabiliyomusun ciddi soruyorum 😊
bu arada tebrikler 😊
R
RunFiles OP ⭐ 15y
5 Yildir ayni oyunu sende oyna sende alisirsin 😊
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Aslinda moon suun sos diye gecmiyor.Soyle diyeyim sana nova kirarsan sos klas a kirarsan moon klas b kirarsan sun cikiyor 😊.Ama klass b yi kirani suan icin daha gormedim.Belkide sun baska cesit cikiyordur bilmiyorum.Normal olarak sun moon sos baska harflerle yaziliyorlar 😊
S
SuS3 ⭐ 18y
Guzel gorunuyor charr sanami ait ? ^^
L
Lagroad ⭐ 19y

chat bölümüne bak 😎
S
SuS3 ⭐ 18y

chat bölümüne bak 8)

ona ait olup olmadigini sordum 😎
L
Lrd ⭐ 17y

chat bölümüne bak 8)

chat bölümünden birşey anlıyorsan tercüme edermisin arkadaşım 😈
L
Lrd ⭐ 17y
pardon exl yazmış onu dha yeni görüyorum yazılara bakma gereği duymadığımdan dolayı olsa gerek makara:
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Yok benimki 108 lv bu arkadasimin chari weaponu gormeniz icin girdim ksroda kendi partimizi yapmaya calisiyoruz 109 wizard bard 108 wizard bard 106 cleric bard 104 warrior clericimiz var ayriyetten 😊 3 arkadas eglenmeye calisiyoruz 😊
S
SuS3 ⭐ 18y
Yok benimki 108 lv bu arkadasimin chari weaponu gormeniz icin girdim ksroda kendi partimizi yapmaya calisiyoruz 109 wizard bard 108 wizard bard 106 cleric bard 104 warrior clericimiz var ayriyetten 😊 3 arkadas eglenmeye calisiyoruz :)

Benımde ksroda tek aradigim guzel bir turk party ortami... ayri serverlardayiz sanirim 105 olduk daha birkere turk party sinde oynamadim ki turk yok zaten serverda daral: size katilmak isterdim ama simdi olmussunuz 100+ beni ne takarsiniz ne de ortaminiza alirsiniz 😊
R
RunFiles OP ⭐ 15y
hahahahahahaha. Guldurdun beni kardesim 😊 . Benim oynadigim serverde tek turk benim. 😊 koreli 2 arkadasimla yapiyoruz 😊
S
SuS3 ⭐ 18y
Ozan senmiydin kardesim soylesen ya rezil ettin bizi 😜
R
RunFiles OP ⭐ 15y
^^
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Müthiş o.O

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: