Icerige atla
Extraloob

12 D silahlara + basma bugu ile ilgili bilgi werebilirmisinz

· 10 Yanıt · 7.1K görüntüleme
B
bilal081 OP ⭐ 15y
12 D YE CEVIRILEN SILAHLARA + BASMA BUGU WARMIS OYUNDA BAZI KISILERIN BILDIGI BISEY ONLARDA SÖYLEMİYORLAR SİZ Bİ BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ_?
10 Yanıt
S
SuN_sTaFF ⭐ 15y
bilinen öyle bir bug yok

👍
D
Dragao ⭐ 15y
var +5 e kadar
S
sarhosi ⭐ 17y
sölede bilelim ?
S
sarhosi ⭐ 17y
bug hala geçerli iventory full olsun intory böleümünde 1.ci yerde rod elindede staff olsun extra barlarada 2sini koysun sonra hızlıca Space+1 diyerek elindekini alsın sonrada hızlıca Y'ye koysun bn denedim oldu ama iventoryinin full olması lazım ben MP potları böle böle doldurudm
H
bug hala geçerli iventory full olsun intory böleümünde 1.ci yerde rod elindede staff olsun extra barlarada 2sini koysun sonra hızlıca Space+1 diyerek elindekini alsın sonrada hızlıca Y'ye koysun bn denedim oldu ama iventoryinin full olması lazım ben MP potları böle böle doldurudm

ben bug dün fixlendi diye hatırlıyorum
S
sarhosi ⭐ 17y
12D ile yapmadım ama dediğim gibi iventoryi fullediğimde silahı başka slota atamıyor birde elinin hızlı olması gerekiyor bugun shieldi öle denedim öle + bastım yani Y'de weapon var ama mouse'u üstüne getirdiğimde shieldin özellikleri yazıyordu ve + denedim oldu birazdanda magic Staffa deneyeceğim
M
mrneo ⭐ 19y
bugu uyguladğın anda dc yiyorsun. Yürekli denersen uyarı alırsın .Sonu banlanmaya kadar gider.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: