Özellikle istedim bir build yok.Her teklife açığım.Çhar leveli 110 ve + olarak alınacaktır.Çharın skilleri max olması gereklidir.Üzerinde sağlam set bulunmalıdır.Dress olabilirde olmayabilirde farketmez.Statlarında hiç kaçırma olmasın.Her serverda olabilir.Ama New serverlar daha iyi bana göre.Fiyat konusunda aklımda bişey yok.Tekliflere açığım ama fazla fiyat çekicekler hiç zahmet etmesin.6 yıldır bu oyunun içindeyim piyasayı çok iyi bilirim yani.Konu altına teklif bırakabilirsiniz hergün forumdayım...
110Lv + Karakter Alınacaktır.
· 15 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
Özellikle istedim bir build yok.Her teklife açığım.Çhar leveli 110 ve + olarak alınacaktır.Çharın skilleri max olması gereklidir.Üzerinde sağlam set bulunmalıdır.Dress olabilirde olmayabilirde farketmez.Statlarında hiç kaçırma olmasın.Her serverda olabilir.Ama New serverlar daha iyi bana göre.Fiyat konusunda aklımda bişey yok.Tekliflere açığım ama fazla fiyat çekicekler hiç zahmet etmesin.6 yıldır bu oyunun içindeyim piyasayı çok iyi bilirim yani.Konu altına teklif bırakabilirsiniz hergün forumdayım...
15 Yanıt
Mithrandir
⭐ 19y
110 nuker 730k sp stat sp reset
112 nuker 624k sp
116 rogue*clerıc 2.3m sp
çarlar centaurus serverinde.
ilgilenirsen detaylı bilgi verirm
112 nuker 624k sp
116 rogue*clerıc 2.3m sp
HerakrossMerhaba detaylı bilgi ve resimler bu konuda mevcut 120-103-lvl-32-satilik-char-aramak-ugrasmak-yok-indirimli-t278848.html elimde kalan son char'lar fiyatları çok aşağıda hepsi ya full str ya full int kaçırma yok itemsiz halleri C ekranı mevcut resımlerde beğendiğiniz konu altına yada özel mesaj'dan yazmanız yeterli iyi günler.
110 nuker 730k sp stat sp reset
112 nuker 624k sp
116 rogue*clerıc 2.3m sp
PM Atıldı.
Merhaba detaylı bilgi ve resimler bu konuda mevcut 120-103-lvl-32-satilik-char-aramak-ugrasmak-yok-indirimli-t278848.html elimde kalan son char'lar fiyatları çok aşağıda hepsi ya full str ya full int kaçırma yok itemsiz halleri C ekranı mevcut resımlerde beğendiğiniz konu altına yada özel mesaj'dan yazmanız yeterli iyi günler.
PM Atıldı.
113 wiz cleric skil max 1m sp var sw orion 50 tl
113 wiz cleric skil max 1m sp var sw orion 50 tl
PM Atıldı.
Alım devam etmektedir.Çhar teklifleri değerlendirilecektir.
bortee-120-lvl-wizard-bard-250-tl-acil-t282157.html
Fotograflara bak istersen . ciddi düşünürsen anlaşırız
Fotograflara bak istersen . ciddi düşünürsen anlaşırız
Güncel...
mummy-114-lvl-wizard-cleric-wtt-wts-t281777.html en son 90olur bro
PM Atıldı.
Güncel.
P
psychedelic grunge
⭐ 15y
kardes mensa serverinde
114 wiz/clerik