Icerige atla
Extraloob

Silkroad 120 lv Soyuk Karakter Alınacaktır !

· 18 Yanıt · 2.7K görüntüleme
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
fiyat butcem max 0-30 tl arasıdır. Soyuk karakter arıyorum 120 lv olursa iyi olur ama 120 ye yakın lv da olabilir. İtemlide olur ama bu fiyatımı değiştirmez karakter linklerinizi aşağıya bırakın bi bakalım nelermiş çarlarınız. Server farkezmez. Ayrıca site aracılığı ile de alımı yapabilirim farketmez bilginiz olsun önce çara girip bakıcam zaten soyuk karakter arıyorum onuda soyacak değilim 😊

İyi gunler..

18 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
aradigini bulursun umarim dostum, guvenilirligin konusunda konusmama gerek yok seni tanidim taniyali hep oyleydin.
Y
Ym9vMcjv ⭐ 14y
Paylaşım için teşekkürler!
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
aradigini bulursun umarim dostum, guvenilirligin konusunda konusmama gerek yok seni tanidim taniyali hep oyleydin.

Teşekkur ederim etkincim i love u ❤️

Hadi bakalım sronun hırçın gençleri çarlarınızı bekliyorum 😊
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
up
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
up
B
B7P5xLqd ⭐ 14y
Paylaşım için teşekkürler!

Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Yanlış anlama ama 120 lv soyuk çarı 0-30 TL aralığında satan bulunmaz. 🍺
Herakross
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
120 lv dedik ama 115 + vs vs tekliflere bakıcaz işte 😊
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
adamlar bin lira istiyor piyasada bencede zorlanicaksin gibi ruhim insallah bulursun 😊
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
Yerim 1000 lirasını hanki ben 110 + alırım bi tane çıkan olursa 😊
L
LordIslash ⭐ 13y
fiyat butcem max 0-30 tl arasıdır. Soyuk karakter arıyorum 120 lv olursa iyi olur ama 120 ye yakın lv da olabilir. İtemlide olur ama bu fiyatımı değiştirmez karakter linklerinizi aşağıya bırakın bi bakalım nelermiş çarlarınız. Server farkezmez. Ayrıca site aracılığı ile de alımı yapabilirim farketmez bilginiz olsun önce çara girip bakıcam zaten soyuk karakter arıyorum onuda soyacak değilim 😊

İyi gunler..

Bu konuya bak derim çok iyi fiyatları http://www.extraloob.com/forums/buildsiz-uygun-fiyata-karakterler-110-t284190.html
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
bu konu halledildi hacim, arkadas bir char aldi simdi kurtulma cabasinda 😊
L
LordIslash ⭐ 13y
bu konu halledildi hacim, arkadas bir char aldi simdi kurtulma cabasinda :)

😄 Silkroad başa belaaa 🕵️
Violent Arise
Violent Arise OP ⭐ 19y
bu konu halledildi hacim, arkadas bir char aldi simdi kurtulma cabasinda :)

😁 😁 😁
A
120 LV VE 117 LV SW TAURUSTA SATILIK SETLI BENDEKILER STAT SKILL SIFIR 12 D LEGEND FULL ACCESORY OLSUN VEYA ITEMLERI OLSUN 99 LV VE 87 LV JOB KASILIDIR IKISI SADECE VE SADECE 150 TL SEN ALMAZSIN BASKASI ALIR CIDDI ALICILAR 0545 370 99 47 ARA.
J
junkys ⭐ 13y
AQUARİS SERVERINDE SATILIK 120 LVL CHİNESE CHAR CHAR STR VERİLMİŞTİR BUİLD VERİLMEMİŞ 3 PAGE AÇIK KASA 6 PAGE AÇIK 110 LVL JOB İTEMLİ CHARDA 7,496227 SP KASASINDA IVIR ZIVIR İTEMLER 110 LVL WHİTE WOLF DRESLER VS 100 TL CHİEF GENERAL GÖREVİ YAPILI CHAR İTEMSİZDİR

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: