Icerige atla
Extraloob

110 렙뻴이 되었습니다.110 Level up

· 29 Yanıt · 2.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Evet.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Arkadaşlar başlıcaksanızz bende gelirim ksro'ya mis gibi server işte.Zevk alınacak bir server.
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Baslamak istiyorsaniz buyrun beklerim,Elimden gelen yardimida yaparim,ama cok gelen arkadas oluyor vaktim yok kasamiyorum girdigimdede anca kendimi kasabiliyorum bu yuzden gelen bir kac gun duruyor sonra gidiyor.Lutfen uzun sure oynayacak olanlar gelsinler...
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Bot yokmu bu server'da?
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Maalesef 😞. Eger gelen coksa ayni saatlerde oynayacak arkadaslari toplayalim bende yeni karakter acayim gunde belirli saat yapabiliriz.
W
Wrestler ⭐ 19y
Maalesef 😞. Eger gelen coksa ayni saatlerde oynayacak arkadaslari toplayalim bende yeni karakter acayim gunde belirli saat yapabiliriz.

oyununu ingilizce yapabilirim 😊 istersen p.m at elimde 170 Kb'lik güzel bir program var 😊
R
RunFiles OP ⭐ 15y
Tesekkurler,gerek yok ama 😊
D

oyununu ingilizce yapabilirim 😊 istersen p.m at elimde 170 Kb'lik güzel bir program var :)

programın adı trojenmi 😄
R
RunFiles OP ⭐ 15y

oyununu ingilizce yapabilirim 😊 istersen p.m at elimde 170 Kb'lik güzel bir program var :)

programın adı trojenmi :D

😁 😁 :

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: