heh O zaman xMTx + 7 = 11 😄
11 sayısı ve korkutucu Tesadüfler..
· 39 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
119. dakkada hırvatlardan golde yedik ama bişi olmadı
1+1+9=11 😄
1+1+9=11 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
ben de 11 i cok severim lisedeyken okul numaram 11 di^^
hacım ben anlamıştım zaten 😄
Titus pullo = 5+6 =11
ilker cindik = 5+6 = 11
>
😆
Bende mi uğursuzum yaf 😈
Yaklaşmayın Bana 😄
1+1+9=11 :D
😁 😁
121 de attık heralde golü oda 11in karesi olsa gerek 😁 😁
[ek #12654]
1+1+9=11 :D
😁 😁
121 de attık heralde golü oda 11in karesi olsa gerek 😁 😁
zuhhaha.dur başka şelerde çıkarıcam 😄
T
The_DifferenT
⭐ 19y
H+I+R+V+A+T+İ+S+T+A+N = 11 ama T+Ü+R+K+İ+Y+E = 7 demekki daha çok korkulacak bi rakam var
valla 11.sınıfa geçtim kötümü olacak acaba
Hee sınıfta kalcan töbe töbee. 😁 😁
S
StickControl
⭐ 19y
amatör bi clubde futbol oynuorum ... defansım bi maçda 11 numara giydim vasat bir oyun sergiledim doğru olabilir 🍿 😁
Vallaha Benm Bildigim tek Ugursuz Rakam var onuda bosverin 😊
11. sınıfa geçtim ,ilk okul numarak 77 idi 77/7 11 .Siz bana kelime verin nelerle bağlatı yapıcağım görün 😈
😁 😁
valla 11.sınıfa geçtim kötümü olacak acaba
Hee sınıfta kalcan töbe töbee. 😁 😁
Töbe töbe 🎅
zuhaha xD böyle seylerı bılerek yapıyorlar haberınız yok sanırım... :D:D: hakkaten guldum ha :D:D wingdings miş
bende klavyeden "extraloob" yazanca keranacı genclık fotosu cıkartamda gorun xD xD xD bıraqın bu ıslerı ya... bu arada benım tc kımlık no su da 11 hane varmı bı ılgısı acaba ya tobe tobe :D:D sacmalamayın gencler...
ugrassam 11 hane den neler neler cıkarırım... aynı baglantıları baska sayılarla da kurarım ... neden george w. bush un ısmını kısaltıyosunuz ? saçmalamayın.
bende klavyeden "extraloob" yazanca keranacı genclık fotosu cıkartamda gorun xD xD xD bıraqın bu ıslerı ya... bu arada benım tc kımlık no su da 11 hane varmı bı ılgısı acaba ya tobe tobe :D:D sacmalamayın gencler...
ugrassam 11 hane den neler neler cıkarırım... aynı baglantıları baska sayılarla da kurarım ... neden george w. bush un ısmını kısaltıyosunuz ? saçmalamayın.
İlginç 😄
G
GangstaMesut
⭐ 19y
o zaman askerlıgını yapmıs olan 74/7 tayfasından kımsenın sag cıkmaması gerkıyodu ama benım babam hala yasıoyo o nasıl olcak 😄
G
GangstaMesut
⭐ 19y
pardon ya yanıls oldu 73/1 olcaktı o 😁 😁 😁
G
GangstaMesut
⭐ 19y
nede olsa 7+3+1=11
Başlıktada Yazdıgı gibi ''Tesadüfler'' Uçak Çıkış Numarası Felanda Hikaye yok öyle bişey . Saçmala sınırlarını zorlamış bu yazıyı yazan kişi
G
GangstaMesut
⭐ 19y
bencede
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap