Icerige atla
Extraloob

107 LwL & Nova SET.

· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
107 LwL.
- Resim Silinmiş.

Nova SET.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Kasmaya Dewam.
30 Yanıt
D
DaddyCool ⭐ 17y
Bu charın sırtını pvp area'da yere getirebilene aşk olsun 😁
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Böyle iyi bir oyuncuya bu nick yakışmıyor bence. ^^
Tebrik ederim. (:
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
hehe Saolun 😆
J
Judas ⭐ 19y
hiç sıkılmıyonmu kardeş 😄 bütün gün sro başından ayrılmıyon galiba iş güç yokmudur anlayamadım 😄 yada kaç kişi oynuyonuz oyunu 😄
PS:char yakıyo her zaman glavier charım olsun istemişimdir ama hep int kasmışımdır ^^
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
İlk başta Saol

3 Kardeşiz. işim gücüm yok 7/24 Pc Başındayım Ben yorulumca kardeşlerim dewam ediyor ^^
J
Judas ⭐ 19y
İlk başta Saol

3 Kardeşiz. işim gücüm yok 7/24 Pc Başındayım Ben yorulumca kardeşlerim dewam ediyor ^^

qweR iyi iş vallaha bende diyom tek kişi zor bu işler 7-8 tane char summer3:
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
makara: makara:
C
Cryolite ⭐ 19y

pff glavier 😜 3 arrowluk hayatı var onların 😜
L
L0neLy ⭐ 17y
Glavie'ye Hastayım... 😁 Tbrkler 👍
H
hiper ⭐ 18y

pff glavier 😜 3 arrowluk hayatı var onların :P

Su oyunda en erkekce pwp'yi glavierlar yapmıyorsa ben oyunu bırakcam 😄 Bower her dakika itiyor,Bıcheon her dakika Knock Down & Debufflar,Xbow her dakika it&knock down,Warrior her dakika dull&stun&itme,Wizard Fear&İttirme, vs vs vs 😄 Ama glavier öle degıl işte:D.Allah razı olsun stun&dull&knock back vermıslerde gelene kadar aşk olsun 😊.Allah kıtap dalıyoruz bız amacımız oldurmek:D
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Adamsın 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Su oyunda en erkekce pwp'yi glavierlar yapmıyorsa ben oyunu bırakcam 😄 Bower her dakika itiyor,Bıcheon her dakika Knock Down & Debufflar,Xbow her dakika it&knock down,Warrior her dakika dull&stun&itme,Wizard Fear&İttirme, vs vs vs 😄 Ama glavier öle degıl işte:D.Allah razı olsun stun&dull&knock back vermıslerde gelene kadar aşk olsun 😊.Allah kıtap dalıyoruz bız amacımız oldurmek:D

harbiden bir glavier üstadı olarak bunu sonuna kadar katılıyorum glavier kadar delikanlı char yok pata küte giriyor tek yaptığımız 3 skill diğerleri ne varsa atıyorlar kusuyorlar üzerimize biz dibine kadar girip doğramaya skill kaçırmamaya çalışıyoruz 😎

kuzum bende 100 tane nova düşürsem nova set dizerim tabiki memleket neresiydi abicim makara: summer3:
C
Cobalt ⭐ 18y
bravo. 😄
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Saolun 💃

pS: Düzce <<<
SubDue
SubDue ⭐ 17y
H
hiper ⭐ 18y

harbiden bir glavier üstadı olarak bunu sonuna kadar katılıyorum glavier kadar delikanlı char yok pata küte giriyor tek yaptığımız 3 skill diğerleri ne varsa atıyorlar kusuyorlar üzerimize biz dibine kadar girip doğramaya skill kaçırmamaya çalışıyoruz 😎

kuzum bende 100 tane nova düşürsem nova set dizerim tabiki memleket neresiydi abicim makara: summer3:

adminde onaylandı evrensel bi gücüz artık glavierlar olarak 😄
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
^^
H
hiper ⭐ 18y
Keşke önce + larını bassaydın tecrubelerıme dayanaraktan ...:D bluelu ıtemlerım bluesuzlardan cok daha zor bı sekılde alchemy'de iş goruyor o yuzden hep en az blueluyken basarım geneldede tutuyor (:
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
+ sorun deyil elixier yok sw'de :D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: