107 LwL.
- Resim Silinmiş.
Nova SET.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kasmaya Dewam.
107 LwL & Nova SET.
· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
Bu charın sırtını pvp area'da yere getirebilene aşk olsun 😁
Böyle iyi bir oyuncuya bu nick yakışmıyor bence. ^^
Tebrik ederim. (:
Tebrik ederim. (:
hehe Saolun 😆
hiç sıkılmıyonmu kardeş 😄 bütün gün sro başından ayrılmıyon galiba iş güç yokmudur anlayamadım 😄 yada kaç kişi oynuyonuz oyunu 😄
PS:char yakıyo her zaman glavier charım olsun istemişimdir ama hep int kasmışımdır ^^
PS:char yakıyo her zaman glavier charım olsun istemişimdir ama hep int kasmışımdır ^^
İlk başta Saol
3 Kardeşiz. işim gücüm yok 7/24 Pc Başındayım Ben yorulumca kardeşlerim dewam ediyor ^^
3 Kardeşiz. işim gücüm yok 7/24 Pc Başındayım Ben yorulumca kardeşlerim dewam ediyor ^^
İlk başta Saol
qweR iyi iş vallaha bende diyom tek kişi zor bu işler 7-8 tane char summer3:
makara: makara:
pff glavier 😜 3 arrowluk hayatı var onların 😜
Glavie'ye Hastayım... 😁 Tbrkler 👍
pff glavier 😜 3 arrowluk hayatı var onların :P
Su oyunda en erkekce pwp'yi glavierlar yapmıyorsa ben oyunu bırakcam 😄 Bower her dakika itiyor,Bıcheon her dakika Knock Down & Debufflar,Xbow her dakika it&knock down,Warrior her dakika dull&stun&itme,Wizard Fear&İttirme, vs vs vs 😄 Ama glavier öle degıl işte:D.Allah razı olsun stun&dull&knock back vermıslerde gelene kadar aşk olsun 😊.Allah kıtap dalıyoruz bız amacımız oldurmek:D
Adamsın 😊
Su oyunda en erkekce pwp'yi glavierlar yapmıyorsa ben oyunu bırakcam 😄 Bower her dakika itiyor,Bıcheon her dakika Knock Down & Debufflar,Xbow her dakika it&knock down,Warrior her dakika dull&stun&itme,Wizard Fear&İttirme, vs vs vs 😄 Ama glavier öle degıl işte:D.Allah razı olsun stun&dull&knock back vermıslerde gelene kadar aşk olsun 😊.Allah kıtap dalıyoruz bız amacımız oldurmek:D
harbiden bir glavier üstadı olarak bunu sonuna kadar katılıyorum glavier kadar delikanlı char yok pata küte giriyor tek yaptığımız 3 skill diğerleri ne varsa atıyorlar kusuyorlar üzerimize biz dibine kadar girip doğramaya skill kaçırmamaya çalışıyoruz 😎
kuzum bende 100 tane nova düşürsem nova set dizerim tabiki memleket neresiydi abicim makara: summer3:
bravo. 😄
Saolun 💃
pS: Düzce <<<
pS: Düzce <<<
harbiden bir glavier üstadı olarak bunu sonuna kadar katılıyorum glavier kadar delikanlı char yok pata küte giriyor tek yaptığımız 3 skill diğerleri ne varsa atıyorlar kusuyorlar üzerimize biz dibine kadar girip doğramaya skill kaçırmamaya çalışıyoruz 😎
kuzum bende 100 tane nova düşürsem nova set dizerim tabiki memleket neresiydi abicim makara: summer3:
adminde onaylandı evrensel bi gücüz artık glavierlar olarak 😄
^^
Keşke önce + larını bassaydın tecrubelerıme dayanaraktan ...:D bluelu ıtemlerım bluesuzlardan cok daha zor bı sekılde alchemy'de iş goruyor o yuzden hep en az blueluyken basarım geneldede tutuyor (:
+ sorun deyil elixier yok sw'de :D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap