xD
107 LwL & Nova SET.
· 30 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
T
TheBigDady
⭐ 19y
Abi bu resimleri gördüm ya ben bırakıyorum bu oyunu artık xD 😈
😆 😆
C
compassionate
⭐ 19y
Bu charın sırtını pvp area'da yere getirebilene aşk olsun 😁
pff glavier 😜 3 arrowluk hayatı var onların :P
Su oyunda en erkekce pwp'yi glavierlar yapmıyorsa ben oyunu bırakcam 😄 Bower her dakika itiyor,Bıcheon her dakika Knock Down & Debufflar,Xbow her dakika it&knock down,Warrior her dakika dull&stun&itme,Wizard Fear&İttirme, vs vs vs 😄 Ama glavier öle degıl işte:D.Allah razı olsun stun&dull&knock back vermıslerde gelene kadar aşk olsun 😊.Allah kıtap dalıyoruz bız amacımız oldurmek:D
hehe dostum helal olsun. daha ne diyeyim . kitap gibi söyledin valla
Glaive Aşkı 🎅 🎅
Glaive Aşkı 🎅 🎅
❤️ ❤️ ❤️
hehe dostum helal olsun. daha ne diyeyim . kitap gibi söyledin valla
Saol (:
Nolcaktı 😆
Gerçekten Harika Char...
P.s: Glavieyi +9 Yap 🤤 🤤
P.s: Glavieyi +9 Yap 🤤 🤤
+9 serverde baya var ama +10 glavie 1 tane var 2 ci ben olmak istiyorum ama su B yi daha bulamadım B bulabilmek icinde anca nova kırdırmak lazım fb nova +7 sword kırdırdım A verdi :S
+9 serverde baya var ama +10 glavie 1 tane var 2 ci ben olmak istiyorum ama su B yi daha bulamadım B bulabilmek icinde anca nova kırdırmak lazım fb nova +7 sword kırdırdım A verdi :S
İnş.. Yaparsın summer6:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Celeus 116 lwl spear satilik 107 lwl jaguar luck dress ve aksesuari 13 dg +1 silah + 13 dg rare bacaklik 12 dg legend set acce karma 05302683866 w KaymaqAM_ 107 LwL Nova Staff xD Nereid 107 F.F Nova Set +10NovaSword+9NovaShield 300 TL Satılık 110 Lwl Nuker/Legend Sword+Nova Set Satılık 110 Lwl Nuker/Legend Sword+Nova Set