Icerige atla
Extraloob

105 LvL Cap Bilgisi - Görevler / Haritalar / Itemler

· 96 Yanıt · 37K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
L
Laistrogon ⭐ 17y
Çok güzel alınmış konu.Eline sağlık. ❤️
Advance
Advance OP ⭐ 18y
PhotoShop olsa ekleyecektim birisi yardım etsene exl bassak üstüne =/
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Ben hallediyorum.
Advance
Advance OP ⭐ 18y
Ben hallediyorum.

😘 🙏 🍺 ❤️
A
Antichrist ⭐ 19y
heeey önemli bir kısmı sormak istiyorum burda olmayan. şimdi tek 104lv silah gelicek.yeni olaran..e bu 11d olcak. peki bu sun olcakmı.normal oyuncular ezilmicekmi?
birde şu +2 bastırtan elixir.. 0-2 mi yapıyor yoksa itemimiz +5 se +7mi yapıyor?
Advance
Advance OP ⭐ 18y
heeey önemli bir kısmı sormak istiyorum burda olmayan. şimdi tek 104lv silah gelicek.yeni olaran..e bu 11d olcak. peki bu sun olcakmı.normal oyuncular ezilmicekmi?
birde şu +2 bastırtan elixir.. 0-2 mi yapıyor yoksa itemimiz +5 se +7mi yapıyor?

altta ayrı bi soketi olacak yukarda +7 ise +2'lik elixir bastığında yukarda +7 aşşağıda +2 yazacak değeri +9 olup +9 gibi parlayacak
A
Antichrist ⭐ 19y
emm..peki kazanılması ne derece zor olcak?poptan çıkıyormuş... yani sun gibi zor olmaz değilmi?yeşillere verirler?
bu arada şu sun sorunuda önemli sanırsam.. 98den sonra 104 geliyor. 11d gelip sun gelmicekmi acaba?
Advance
Advance OP ⭐ 18y
emm..peki kazanılması ne derece zor olcak?poptan çıkıyormuş... yani sun gibi zor olmaz değilmi?yeşillere verirler?
bu arada şu sun sorunuda önemli sanırsam.. 98den sonra 104 geliyor. 11d gelip sun gelmicekmi acaba?

Hayır neden gelmesin ki 🤔

ps:98'den sonra 101 geliyor 104 değil
A
Antichrist ⭐ 19y
peki 101 gelsin. 101 + 15 + 7 ---123 104+7 -- 111 12lv farkla çok ezilmicekmi normal charlar sizce?yada bilgi eksiğim var..
Advance
Advance OP ⭐ 18y
peki 101 gelsin. 101 + 15 + 7 ---123 104+7 -- 111 12lv farkla çok ezilmicekmi normal charlar sizce?yada bilgi eksiğim var..

Orasını biz bilemeyiz, joymax 🙄
K
kaos77 ⭐ 18y
semerkantta ve constantinde bovcu için arrov satılmıyodu en son bildiğim kadarı ile böyle olursa alexandradada arrov satılmaz. bov car için arrov almak için hotandan başlıcez sanırım kasmaya
Advance
Advance OP ⭐ 18y
semerkantta ve constantinde bovcu için arrov satılmıyodu en son bildiğim kadarı ile böyle olursa alexandradada arrov satılmaz. bov car için arrov almak için hotandan başlıcez sanırım kasmaya

bunun hakkında bilgim yok 🤔
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
Pardon Advance senınkını gormeden yorum yaptık senınkı daha bı harıka cunku turkce acıklamalarıda eklemıs bilgilendırmıssın Emege saygı gercekten hll olsn ... 👍
J
JbS ⭐ 17y
ne zaman gelicek bunlar o önemli.....
B
bekow ⭐ 18y
Mart ayında
S
SaiJeva ⭐ 19y
ha bu arada şöyle bişey var ışınlanma hotandan direkt olarak var ama 90 lvl altı gidemiyor alexandraya stall charı olmas orda 😄
Advance
Advance OP ⭐ 18y
ha bu arada şöyle bişey var ışınlanma hotandan direkt olarak var ama 90 lvl altı gidemiyor alexandraya stall charı olmas orda :D

🤝 ama 90 değil 80
B
BFurkan_41 ⭐ 17y
hayırlı olr inş xP
S
SheZoFren ⭐ 19y
Süper bi konu olmus paylasım ve ugrasın için tesekkürler 😊
A
Bunu Ben Ksroda Oynadim Bile 😄 Cok Zevkli Oluyor 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: