Icerige atla
Extraloob

105 CAVE SP GÖREVİ ~ AYRINTILI ANLATIM

· 41 Yanıt · 32K görüntüleme
41 Yanıt
T
turkiyesro ⭐ 19y
Eline sağlık. Basit ama anlaşılır bir anlatım olmuş. Teşekkürler... 😘
C
Cynosure ⭐ 19y
çok güzel tşkler emeğin için ^^ biran önce 105 olup cave görevini yapmalıyım... şuan 102yim malesef . bi sorum olcak bu görevi bittikçe tekrar mı alacağız yoksa 1 kereliğine alıp kasmaya devam mı edeceğiz ?
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
çok güzel tşkler emeğin için ^^ biran önce 105 olup cave görevini yapmalıyım... şuan 102yim malesef . bi sorum olcak bu görevi bittikçe tekrar mı alacağız yoksa 1 kereliğine alıp kasmaya devam mı edeceğiz ?

Bittikçe tekrar alacaksın. ^^
Bu arada Punk'a çook teşekkür ederim. (:
D
Dynamite ⭐ 17y
Süper anlatım olmuş teşekkürler. Benim wizard karakterde çok işe yarayacak.
T
turkiyesro ⭐ 19y
Sbot görevi verip tekrar alıyor mu?
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y

Yapıyor diye biliyorum fakat sbot hakkında fazla ayrıntılı bilgiye sahip değilim malesef.
T
turkiyesro ⭐ 19y

Yapıyor diye biliyorum fakat sbot hakkında fazla ayrıntılı bilgiye sahip değilim malesef.

Tamam teşekkürler
F
favretto ⭐ 16y
iyide thiefler ve hunterler aynı yerden girmiyorki. alt taraftaki geçit thieflerin olması lazım...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

evet yapıyor.

iyide thiefler ve hunterler aynı yerden girmiyorki. alt taraftaki geçit thieflerin olması lazım...

haklısın alt taraftan thief'ler üst taraftan hunter'lar giriyor hemen düzeltelim gözden kaçırmışız ashamed0003
R
eline sağlık harika olmus sbot anlatımda olsa keşke 😘
D
DesertRose ⭐ 17y

Bittikçe tekrar alacaksın. ^^
Bu arada Punk'a çook teşekkür ederim. (:

Önemli değil bro 83035633
_
_sysofdwn_ ⭐ 15y
emeğine sağlık
B
BaSoryong ⭐ 18y
Çok güzel olmuş mop
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y

Düzenlendi. ^^
X
X_HeaveN_X ⭐ 16y
eline saglık güzel olmus 😊
D
DesertRose ⭐ 17y
Off içim cız etti mop 🙄
B
Beatraax ⭐ 19y
Eline sağlık ama belirttiğin yöntemle belirttiğin sp yi bu kadar zaman zarfında elde etmek bence imkansız. [horny21 Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum bilmiyorum ama 🤔 bu kadar olması imkansız ki sen 10 dakikada 2100 sp diyosun bu 1 saatte 12,600 sp eder. 😱 🙄 ❤️

108 Lv FF Nova xBow olan charımla ki pette var saatte 3,500 sp kasıyorum ❗ 😢
E
EliteTurk ⭐ 18y
fevkaladenin fevkinde bir çalışma olmuş ellerine sağlık. 🍺
D
DesertRose ⭐ 17y
Anlatım ve görseller tamamen bana ait ama konuyu mopneet açtı ve görsellere exl logosu ekledi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: