Hamza'nın anlık kararıyla güzel bir buluşma oldu. Çok eğlendik komedi,makara,muhabbet süperdi. Günü birlik oldu bu ama ilerde daha kapsamlı bir buluşma planlıyoruz. Nargilemi desek batakmı yoksa tavuklu nargilemi valla çok güzel bir gündü. Sizi resimlerle baş başa bırakıyorum. 😘 😁 😁 😜
Fatih'in önderliğinde güzel bir cafeye girip muhabbetimize koyulduk. Nargileyle batakda cabası 😆
Oyun bitmedi ama hezimete uğradığımın resmidir 😆 😜
Hamza'yı özel bir işi için uğurladıktan sonra Sakarya'da bir Hamza'yla daha karşılaşınca çok sevindik. 😆 😆 😜
Bu sitenin gerçekten bir aile ortamı olduğunu bugun daha iyi anladım. Online ortamdan tanıdığım insanların bu kadar cana yakın çıkacağını tahmin etmezdim. Bir kere daha bu sitede olarak ne kadar doğru birşey yaptığımın farkındayım. Bozulmayacak bir dostluk oluştu diyebilirim. Harika bir gündü. Fatih'im Hamza'm seviyorum sizi. 😘 ❤️
Fatih'in önderliğinde güzel bir cafeye girip muhabbetimize koyulduk. Nargileyle batakda cabası 😆
Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Oyun bitmedi ama hezimete uğradığımın resmidir 😆 😜
Spoiler
- Resim Silinmiş.
Hamza'yı özel bir işi için uğurladıktan sonra Sakarya'da bir Hamza'yla daha karşılaşınca çok sevindik. 😆 😆 😜
Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Bu sitenin gerçekten bir aile ortamı olduğunu bugun daha iyi anladım. Online ortamdan tanıdığım insanların bu kadar cana yakın çıkacağını tahmin etmezdim. Bir kere daha bu sitede olarak ne kadar doğru birşey yaptığımın farkındayım. Bozulmayacak bir dostluk oluştu diyebilirim. Harika bir gündü. Fatih'im Hamza'm seviyorum sizi. 😘 ❤️