evet arkadaşlar cumartesi günü sakaryaya gidiyorum taner + fatih ile yeniden buluşacağız gitmeden haber edeyim dedim yine bolca foto ile haber ederiz kendinize iyi bakın ^^
[ek #12654]
hacım ne sakaryası bu ayrıca neden gidiyorsun kalacak mısın ?
hiç bu cocugu cagıran yok :)
@extra
kalacağım bro 1 gece ^^
hiç bu cocugu cagıran yok :)

@faruk
kanka van nere sakarya nere hafta sonu geleyim desem daha gelemeden hafta biter 😁

Geliyorsunuz tabi brom ya... ❤️ 10 numara bir gün olacak şimdiden söyliyeyim. Siz gelmeden rakı,mangal,nargile herşey hazır olacak. 😆 Sabaha kadar kopuyoruzzz. 😆 😆
Geliyorsunuz tabi brom ya... ❤️ 10 numara bir gün olacak şimdiden söyliyeyim. Siz gelmeden rakı,mangal,nargile herşey hazır olacak. 😆 Sabaha kadar kopuyoruzzz. 😆 😆
Oy oy bu mesajı gözden kaçırmışım ben valla bro ellerine sağlık kesene bereket şimdiden yarın en kötü ihtimal son araçla karasuya geçerim malum ^^
evet arkadaşlar cumartesi günü sakaryaya gidiyorum taner + fatih ile yeniden buluşacağız gitmeden haber edeyim dedim yine bolca foto ile haber ederiz kendinize iyi bakın ^^
Ulen var ya İst. taşındım yol durağı ettin Sakarya'yı.Ben gitmeden önce aklın neredeydi kamill abiii 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap