Icerige atla
Extraloob

hmzsnmz yine Sakarya'ya gidiyor :)

· 48 Yanıt · 3.2K görüntüleme
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
evet arkadaşlar cumartesi günü sakaryaya gidiyorum taner + fatih ile yeniden buluşacağız gitmeden haber edeyim dedim yine bolca foto ile haber ederiz kendinize iyi bakın ^^
[ek #12654]
48 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
🤤 🤤
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hacım ne sakaryası bu ayrıca neden gidiyorsun kalacak mısın ?
I
Infinity ⭐ 18y
hiç bu cocugu cagıran yok 😊
X
xcorelli ⭐ 18y
hacım ne sakaryası bu ayrıca neden gidiyorsun kalacak mısın ?
A
Addicted ⭐ 19y
Bide evinde otur ya 😆
J
JetHomme ⭐ 19y
Geliyorsunuz tabi brom ya... ❤️ 10 numara bir gün olacak şimdiden söyliyeyim. Siz gelmeden rakı,mangal,nargile herşey hazır olacak. 😆 Sabaha kadar kopuyoruzzz. 😆 😆
U
Uprising ⭐ 19y
iyi kopmalar 💃
I
Infinity ⭐ 18y
hiç bu cocugu cagıran yok :)
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
@extra

kalacağım bro 1 gece ^^
[ek #12654]
J
JetHomme ⭐ 19y
@extra

kalacağım bro 1 gece ^^

come facebook^^
A
Avasin ⭐ 17y
hiç bu cocugu cagıran yok :)

+1 ayrıca hiç vana geleyim dediği yok bu herifin
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
@faruk

kanka van nere sakarya nere hafta sonu geleyim desem daha gelemeden hafta biter 😁
[ek #12654]
A
Avasin ⭐ 17y
@faruk

kanka van nere sakarya nere hafta sonu geleyim desem daha gelemeden hafta biter 😁

😆
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Geliyorsunuz tabi brom ya... ❤️ 10 numara bir gün olacak şimdiden söyliyeyim. Siz gelmeden rakı,mangal,nargile herşey hazır olacak. 😆 Sabaha kadar kopuyoruzzz. 😆 😆

Oy oy bu mesajı gözden kaçırmışım ben valla bro ellerine sağlık kesene bereket şimdiden yarın en kötü ihtimal son araçla karasuya geçerim malum ^^
[ek #12654]
A
ALpique ⭐ 17y

Oy oy bu mesajı gözden kaçırmışım ben valla bro ellerine sağlık kesene bereket şimdiden yarın en kötü ihtimal son araçla karasuya geçerim malum ^^

bende sakaryalıyım hamza abey 😄 12 sene karasuda yasadım ^^ karasu dedn yazma gereksinimi duydum 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
off ya bir sakaryaya gelemedim lakin 31 aralıkta gelme ihtimalim var olursa görüşelim lütfen 😘
M
Mirage ⭐ 19y
evet arkadaşlar cumartesi günü sakaryaya gidiyorum taner + fatih ile yeniden buluşacağız gitmeden haber edeyim dedim yine bolca foto ile haber ederiz kendinize iyi bakın ^^

Ulen var ya İst. taşındım yol durağı ettin Sakarya'yı.Ben gitmeden önce aklın neredeydi kamill abiii 😆
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Ulen var ya İst. taşındım yol durağı ettin Sakarya'yı.Ben gitmeden önce aklın neredeydi kamill abiii 😆

şans işte ne zaman nereye bolca gideceğim belli olmuyor 😊 Sakarya ya epey süre gideceğim gibi böyle giderse ❤️

@extra

bakalım bro düzenleriz birşeyler umarım sonunda
[ek #12654]
R
Rochas ⭐ 16y
Bu adam geziyor makara:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: