Simdi benden 100 oldum yaa Mr. Green Mr. Green Neyse ciiden bence 1000 post ve uzeeri olan arklarrın bi ayrıcaligi olmalı.Diycegim bu
1000 post ve üzeri!!
· 37 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
B
BlackLighT
⭐ 19y
6 yıldız veriyolar işte Mr. Green
haa sus... egomu tatmın etimo Mr. Green Mr. Green
Rütbeler süs amaçlı, bi ayrıcalık düşünülemez üyeler değerlendirilirken rütbelere bakılmaz. Post sayısı da aynı şekildedir hatta asdf / paylaşım oranına da önem veririm ben. asdf gereksiz konuşma ve post kasım demek.
İyi eğlenceler.. Razz
İyi eğlenceler.. Razz
o zmm asdf headbang2ft9
o zmm asdf headbang2ft9
asdf Twisted Evil
post kasmanin amacini anlamis degilim hala 100 olsa ne farkeder 200 olsa ne fakreder onemli olan orda yapilan paylasim we arkadasliklardir.hatta bi ara extraloob un actigi bi konu wardi asdf diye 60 70 sayfa boyunca asdf ile post kasmisti herkez 5 10 tane ust uste atanda wardi hic hos bisey degildi Evil or Very Mad
6 yıldız veriyoalr ya oda birşeydir sonuçta
Asdf
Asdf
post kasmanin amacini anlamis degilim hala 100 olsa ne farkeder 200 olsa ne fakreder onemli olan orda yapilan paylasim we arkadasliklardir.hatta bi ara extraloob un actigi bi konu wardi asdf diye 60 70 sayfa boyunca asdf ile post kasmisti herkez 5 10 tane ust uste atanda wardi hic hos bisey degildi Evil or Very Mad
asdf gelenek olmus artık Very Happy girdigim gezdigim her forumda asdf war Razz
Katılıyorum ama asdf bence çok anlamlı basit gözükse de. Orda adeta herkes karışılmaksızın post kasıyor en ufak bir yaptırım yok sanki sitede postun önemsiz olduğunu sembolize ediyor. Bana kalsa post bölümünden mesaj sayısını kaldırırım solda gözükmez böyle.
Eh o zamn buna katılıosanız rep puan olayı olsun BOSUNA post kasmasın kimse.
Bana kalsa post bölümünden mesaj sayısını kaldırırım solda gözükmez böyle.
Sayarız extraokk
saygı ve sevgi ötesi yalan bilginize kahvekeyfi
heh bı o eksıktı Very Happy ortalıkta artıq saçma saçma msjlar saçma saçma konularla dolar heralde
bencede yha yoq + rep mıs yoq sılkmıymıs bılmem neymıs
bencede yha yoq + rep mıs yoq sılkmıymıs bılmem neymıs
Uzay kılıcı da mı yalan? Mr. Green
^^ Asdasda
+ rep + uzay kılıcı alayı yalan Twisted Evil Mr. Green Laughing
+ rep + uzay kılıcı alayı yalan Twisted Evil Mr. Green Laughing
onlar yala valla sahiden
üyelerin altında oylama bölümü olsun olumlu ve olumsuz olmak üzere 2 seçenekten oluşacak üyenin olumsuz davranışı görülürse olumsuz faydalı cevapları olursada olumlu oy veririz .
+ her kullanıcı bir kişiye bir oy verebilir ör ben DNAA yı olumlu yorumladım bidaha onun hakkında yorum yapamam
gibi bişeyde olabilir.com
+ her kullanıcı bir kişiye bir oy verebilir ör ben DNAA yı olumlu yorumladım bidaha onun hakkında yorum yapamam
gibi bişeyde olabilir.com
O
osman459445
⭐ 19y
bencede 1000 post we üzeine banlama yada kilitleme hakkı werilsin Very Happy
su anda 1000 postum yok ama gelecekte olucam Very Happy
su anda 1000 postum yok ama gelecekte olucam Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap