Full str glavie 100 heuksal 100 fire 100 force kral olacak diyolar.Ne kadar doğru
100 LvL gelince
· 13 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Bence 100 cold 100 fire 100heuksal rulezzzzzzz
C
cheng_xiao
⭐ 19y
force karşısında hiçbir chin buildinin şansı yok 😉
eskide kaldı artık onlar
eskide kaldı artık onlar
force karşısında hiçbir chin buildinin şansı yok 😉
eskide kaldı artık onlar
+1905
bence bowlar kral olur
buyuk ihtimal mastır lar 340 olacak diye biliyorum olursa tabi iyi olcak
Full str glavie 100 heuksal 100 fire 100 force kral olacak diyolar.Ne kadar doğru
onu kim demişse tüm GM ler onun götüne parmak koysun 😜 force bower chardan başka hiçbir chara olmazz. millet iyice sapıtmış nüker charada force açıyor ne kadar saçma hatta lol
C
cheng_xiao
⭐ 19y
neye dayanarak söylüyorsun 😄
varsayımlar üzerinden konuşmayın
varsayımlar üzerinden konuşmayın
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
Bowlar kral olacak Chinese charlar arasında. 6 lı combo geliyor ve 5 li ile 6 lı ardı ardına atılabilcek. Buda çok büyük bir avantaj sağlar. Hele force olursan yuppp ^^
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Bowlar kral olacak Chinese charlar arasında. 6 lı combo geliyor ve 5 li ile 6 lı ardı ardına atılabilcek. Buda çok büyük bir avantaj sağlar. Hele force olursan yuppp ^^
+9999 bencede bow ama cold daha iyi olur gibi geliyor bana
S
SuperStarDeejay
⭐ 19y
+9999 bencede bow ama cold daha iyi olur gibi geliyor bana
Cold da iyi aslında ama bu sefer herhangi bir force char seni yıkar. Onun için force tavsiye ve tercih ederim. Phy defans bir işe yaramaz artık herşey skill ve sete bakıyor.
100 Lv de Total gelmiyecek her zaman 3 skill yeri açılacak.2 tane Force Skill yeri 1 Tane Weapon yerinden açıcaz.120 Lv de total gelecek.Yada ondan önce 110Lv gelirse ozaman.
bence total hiç gelmeyecek.nasıl euro çarlar 2 skil açıyorsa çin çarlarıda 2 skill açacak diye düşünüyorum.mesela glaviecisin glavie + fire açıcaksın.force açık çara gelince güzel çar ama 1 vs 1 de güzel.2-3 vs 1 de cold u açık bir çar kadar dayanabileceğini sanmıyorum.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap