- Resim Silinmiş.
100 Lv Mangyang Elite xD >> Monster summon scroll
· 14 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
D
DeadlyHunt
⭐ 17y
hep alay ettiginiz mobu bide böle kesin ^^
küfür editle usta 😄
Resmi editle .Küfürlü içerik...
Küfürü editlermisin.
T
Tony Montana
⭐ 18y
Monster Scrollu kullanmayıp bu ana kadar kim sakladıysa tebrik ediyorum =)
Takmışsınız bi küfüre.Onu görseniz ne olur görmeseniz ne olur?Birilerine yaranmak için böyle şeyler yapmayın
Takmışsınız bi küfüre.Onu görseniz ne olur görmeseniz ne olur?Birilerine yaranmak için böyle şeyler yapmayın
Saklamaya gerek yok, olan event mob 'larından topladıgımız kutuları kırdırınca da veriyor (Guyaa bana daha hiç çıkmadı)..
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
CrackCocaine
⭐ 18y
🍺
Taktık küfüre,var mı itirazın?Monster Scrollu kullanmayıp bu ana kadar kim sakladıysa tebrik ediyorum =)
🍺
Özür dilerim küfürü editlemeyi unutmuşum resmi koydum hemen yattım onun için editliyemedim tekrar özür dilerim .
C
chipshajen
⭐ 17y
bune ya ilkkez gördüm
T
Tony Montana
⭐ 18y
Taktık küfüre,var mı itirazın?Monster Scrollu kullanmayıp bu ana kadar kim sakladıysa tebrik ediyorum =)
🍺
İtirazım mitirazım yok. Forum üyelerinden birisi bi fotoğraf koyuyor en az 3-4 tane küfürü editler misin mesajı.Bu bir kere söylenir üstüne gitmeye de gerek olacağını sanmıyorum.Gerekirse de şikayet etsinler.
Brava Ceeem pray: .
hep alay ettiginiz mobu bide böle kesin ^^
😆
Ps:Banada Henüz Çıkmadı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
90 100 LV ARASI BOW ALINIR < 90 100 LV ARASI SS << 90 100 LV ARASI SPEAR << 90 100 BLADE <<<ALINIR<<<< 90 100 GLAVE ALINIR << 100 Lv Full sun/som Warrior Vs. 100 Lv Sun Bower PVP 100 Lv Glavier(fembria)-87 Lv Nuker(Fembria)-58 Lv Bow(Ecsro Gaida Takaslık 101 Lv char eosta veya gaida blade ile 100 lv Chin Tomb 98 lv ve 100 lv Unique's