Icerige atla
Extraloob

lv 100 de bile master lv değişmiyor buyrun bakın

· 39 Yanıt · 3.1K görüntüleme
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
resimde skiller daha 90 ama onun yanına bakarsanız 98 gelecek olan skilerin acık oglunu görürsünüz
-Resim Silinmiş.
39 Yanıt
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
oluyormus demek ki Evil or Very Mad
E
Excrea ⭐ 19y
ewt mastery 300 de sabittir hicbizaman deismez 90 gelsede 300 kalicak
M
full intlere yazık olcak.
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
:S neden yazık olsun canım Twisted Evil ben şim deden ayardım bile
fire 100
lytg 100
cold 100
al sana fıstık gibi char Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
L
Liu ⭐ 19y

fire 100
lytg 100
cold 100

yanında hiçmı sword skılll ı kullanmıcan kullancan tabıkıde onu kullanmassan kımseyı yıkamazsın sınsıce saldırmazsan
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y

fire 100
lytg 100
cold 100

yanında hiçmı sword skılll ı kullanmıcan kullancan tabıkıde onu kullanmassan kımseyı yıkamazsın sınsıce saldırmazsan

sen canını sıkma ben onudu da düşündüm herseyi bi çaresi vardır. 2 nuke atarsın sonra lytg deki el kaldırmaları kunırsan yıkıyorsun hemde cok rahat yani çok önemli bi prolem deil ama elinde +7 skilahın kesin olucak
M
Full intler sadece nuke skilleriyle nasıl adam kescekler yanında kesinlikle glaive veya sword dkilleri lazım ozelliklede glaivenin passive skilli.
R
Ray_jovan OP ⭐ 19y
bal gibide keliyor valla benim icin bi proklem olmuyor str yide ksiyorum intide ama senind eustun saglam olucak lytg dekli skiller seri oglu icin 5 k 4 k kaldırıyorsun onu icin bi proklem cıkmıyor
o deilde 98 lvl el yakmayı açmak için istediği spye bakarmısınız 61 k Very Happy
onu 5 kere uplasan 300-350 k sp sadece el yakam için ömrümüz farmla geçicek:D
J
Jigsaw ⭐ 19y

fire 100
lytg 100
cold 100

Bence de çok güzel valla. Coldu 70'e indirip Bicheon ya da Heuksal 30'a kadar açıp passive ve shield skilleri gibi skillerden de yararlan ama.
D
dR.NooB ⭐ 19y
ouS `"]
ee şunu nası yapcaz pacheon 100 ,fıre 100 ,lıght 100 , cold 0 mı Sad

Sana kalmış o Mr. Green

full ınt bow acarsın cold + lıght. + pach. bu kadar detective

ORdaki 1 skili acmak ıcın 61777 sp istio dalga gecıolar galiba :?!!!

Bnce ksro ss lerını görenler bılırlen ordakı 8 m sp ler normal o zaman cunku 1 skıll ıcın 6177 sp dıo Mr. Green 3 kere farm yaptım 3 undede 15 k sp kastım topsan 45 k zor edıo Embarassed
Bide öle öle kastım tıcketsız ama böyle olması sankim daha guzel olmuş gıbı gozukuo cunku oyunda fazla ezık kalmaz bu 1 ... 2. ise Zirveye oynayan adamlar bellı olur bızde ona göre hareket ederız
R
Raay_jovan ⭐ 19y
oda sizin bileceginiz işi intci dedigin nuke calısır zaten kalkıpta bi toplu savaslarda bi bicheon kulanırsan olmaz onun icin full nuke calısman lazım ki birseyler yapa bilesin , yani bence en donrusu 3 ana skili 100 yapmak zaten 90 gelsin 3 sikili 90 yapıcam geriye kalıcak 30 master lv onuda bicheona vericem bloock rationu upluycam bu kadar sora alayına isyan Twisted Evil Twisted Evil :
B
bobby_ ⭐ 19y
fire0 bicheon 100 -light 100 cold 100
kahvekeyfi
F
ffearless ⭐ 19y
ben böyle oyunun mantığına .. Evil or Very Mad
R
Raay_jovan ⭐ 19y
yapılaca birsey yok tek sey en güzel sekilde kendini yapılandırmak artık oda sizlere kalmıs
J
Jigsaw ⭐ 19y

fire0 bicheon 100 -light 100 cold 100
kahvekeyfi

Fire Protection, Fire Passive ve Phy arttıran buffı olmayan, shield serisini fire dan açmamış bir STR blader char düşünemiyorum.
R
Raay_jovan ⭐ 19y
dur ardasım sorun larım var botu çözemiyorum anlatıcam
G
bku yedik
B
ona ne kadar farm lazım yauv Laughing

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: