MErhabalar başlıktaki gibi ; 100 lv Blade/Glavie/Fire Yapılandırma üzerine biraz tartışalım istiyorum. böyle bir charın + ları ve - leri nelerdir.
100 lv Blade/Glavie/Fire Yapılandırma
· 14 Yanıt · 28K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
up
upup
uup :-)
öyle bi çar olmaz
öyle bi çar olmaz
var cnm bende var. 85 lvl. 100 lvl ne olur diye sizin yorumunuza sundum.
arkdaşlar bu yapılandırma üzerinde biraz yorum yapalım, lütfen.
up
öyle bir yapılandırma çok güzel olur. Hem magical hem de phy ataklara karşı 15 saniyelik buff sahibi olursun. Gaia'da TricK şu an bahsettiğin yapılandırmada. Ben de dual weapon kullanıyorum. Beni kesemiyor ama gayet sağlam oynuyor charı.yapılandırmalarımız farklı olduğu için kesiyorum.
Dual weapon char kasacaksanız düşük leveldeyken farmınızı bitirmeniz gerekli. şu an 90-100 için 700k+ sp lazım dual weapon charlara.
oynamasını bilirsen çok etkili bir yapılandırma olur.hızlı silah değiştirmek için dual weapon makrosu bulabilirsen güzel olur.bulamazsan yardımcı olurum.
Dual weapon char kasacaksanız düşük leveldeyken farmınızı bitirmeniz gerekli. şu an 90-100 için 700k+ sp lazım dual weapon charlara.
oynamasını bilirsen çok etkili bir yapılandırma olur.hızlı silah değiştirmek için dual weapon makrosu bulabilirsen güzel olur.bulamazsan yardımcı olurum.
evet. yapılandırmamdan bende memnunum, Tatmin edici bir yapılanma ve serverde tekim. 85 lvl im şuanda ama 90 lvl FF charlar debeleniyo kesecem diye :-) tam bir tank oluyor bu charlar. Kalkan blademi takıyorum iron açıyorum, Phy defance tavan yapıyor 2-3 vs dayanıyorum. karşıma bir nuker çıkıyor, Glavieyi takıp bloody snake yi açıyorum, mag defance tavan yapıyor. imkanı yok kesemiyor. o bana nuke sallamaya başlamadan iniyor charı.
ben charımdan eminim zatende, sizlerin yorumlarını almak istetim. 100 lvl de ne olur bu char.
ben charımdan eminim zatende, sizlerin yorumlarını almak istetim. 100 lvl de ne olur bu char.
100 FF yaparsan canavar olur 😊
ilk başta ong farm yapmıştım, 500 k sp kasmıştım 12 günde. keşke diyorum 1 ay kasıpta 1,5 milyon sp kassaymışım 100 ff olurduk. ama 90 a FF çıkıyorum.
M
mehmeter281
⭐ 18y
ewt öle bi çar biliyorum en son 90 ken görmüştüm şimdi 100 olmuştur gayet iyi ve eğlenceliydi.hızlı kullanır farklılığından yararlanırsan güzel çar süper iş görür
katılıyorum size harika bir yapılandırma olabilir şuan sadece gleave fire gidiyorm:D yorumlarınıza göre ilerde bicheon açabilirim;)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
90 100 LV ARASI BOW ALINIR < 90 100 LV ARASI SS << 90 100 LV ARASI SPEAR << 90 100 BLADE <<<ALINIR<<<< 90 100 GLAVE ALINIR << 100 Lv Full sun/som Warrior Vs. 100 Lv Sun Bower PVP 100 Lv Glavier(fembria)-87 Lv Nuker(Fembria)-58 Lv Bow(Ecsro lv 100 de bile master lv değişmiyor buyrun bakın WTS 120 Lv Hunter İnca Set FB - 100 Lv Thief Job Splendor Set FB