Icerige atla
Extraloob

10 Saatir Deniyorum Oyun Almıyor

· 39 Yanıt · 3.7K görüntüleme
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
Beyler tam 10 saat oldu ve spart'ya almadı.Acaba bug mu var yoksa genelde böylemi.Yeni char aldımda spartada bilmiyorum lütfen cvp yazın
39 Yanıt
W
WosT ⭐ 17y
Bug ile alakası yok yeni sistem ile artık böyle premiumsuz'lere premium aldırmaya zorluyorlar.
L
Bug ile alakası yok yeni sistem ile artık böyle premiumsuz'lere premium aldırmaya zorluyorlar.

alınca da gırmıyor 😁
R
ReplaXxX ⭐ 17y
valla bugün ne şansıma ise saat tam 2 de bir kez tek attım 😊 ama nasıl bilmiyorum saatlerde girmezdi normalde dc yedim 5 de bida denedim saat yarım saat içinde oda girdi ama bazen saatler sürüyor tabi girmem..
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
Off Yaa Ne Yapcam Girmio uLa Char Takas ettim Daha Chara Girmedim^^:D
S
SoulDealeR ⭐ 17y
10 saat artık normal.. iyice işin şeyini çıkardılar artık. oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum trafik diye birşey yoktu:S
2006 yılında oynamı olanlar iyi blilir ne demek istediğimi 😊
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
10 saat artık normal.. iyice işin şeyini çıkardılar artık. oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum trafik diye birşey yoktu:S
2006 yılında oynamı olanlar iyi blilir ne demek istediğimi :)

Şeytan Dio git pre al ama işte böyle bi oyuna para verilmez diye düşünüorum.AMa şu var charı takasla aldm chara bakamadım daha 🤤
A
alpbaba ⭐ 19y
bekle önce goldbotların hepsi girsin oyuna sonra belki seni almayı düşünebilirler :S
G
GreenPearL OP ⭐ 17y
Aynen Böyle Gold Botların.......:@
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
valla bugün ne şansıma ise saat tam 2 de bir kez tek attım 😊 ama nasıl bilmiyorum saatlerde girmezdi normalde dc yedim 5 de bida denedim saat yarım saat içinde oda girdi ama bazen saatler sürüyor tabi girmem..

gece olduğu içindir 👍
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
bu yeni gelen sistemle artık 2 saate bile az denedi diyoruz image kod olduğunda 1 saatte girmediğinde millet pc yi kapatıyodu
O
Dün 8 gibi romeye 5 dk da girdim,gözlerime inanamadım 😆
J
JbS ⭐ 17y
pre yoksa dc yersen oyuna girmeye deneme salı günü tek at 😄
V
ViVaLDi ⭐ 17y
Normaldir Oyuna Girdikten sonra dakika 1 saniye 1'de atmıştır 😁 😁
S
Bazen İnternetinizde Dalgalanma Oluyor Auto Login İptal Oluyor O Zaman Arada Bir Kontrol Edin ...Requisting From Confimation... Yazdığından Eğer Hiç Yazmıyorsa Çıkıp Tekrar Girin Yoksa Değil 10 Saat Server İnspection Gelinceye Kadar Beklersiniz 😁
The47
The47 ⭐ 18y
alakası yok. hemen joymaxa pislik atmayın. 10 saat deneyip giremiyosan baglanmaya çalıştıgın servera bak. eger 28 yada 29 dan deniyosan daha cok beklersin. 30 dan deneyince max 2 saate alıyor. 30 u tutturana kdr oyuna gir çık.
R
RecLast ⭐ 18y
oda bişemi ben açtım ıd pw mi yazıp bıraktım 1 gün boyunca girmedi 2. gün 5 saat sora girdi 29 saate bi oyuna girebilioz işmi bu şimdi xD
F
FawKes ⭐ 19y
alakası yok. hemen joymaxa pislik atmayın. 10 saat deneyip giremiyosan baglanmaya çalıştıgın servera bak. eger 28 yada 29 dan deniyosan daha cok beklersin. 30 dan deneyince max 2 saate alıyor. 30 u tutturana kdr oyuna gir çık.

peki bu 30 u nasıl tutturacaz ?
The47
The47 ⭐ 18y

peki bu 30 u nasıl tutturacaz ?

loader kullanıyosanız o zaten 30 dan deniyor. şuan loader yok.

Önemli not:
dikkat ediyorum hep 28 ve 29 dan deniyo. ve arada bazende servers are offline diyor. anlıcanız 30 da bi problem var. 30dan denemeye çalıştıgı zaman servers are offline.
F
FawKes ⭐ 19y
30 uda denedim ama olmadı 2 gün önce en geç 1 saatte alıyodu ama ne dün nede bugün saatlerdir deniyorum olmuyo bakalım akşama kadar yolu var.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: