Beyler tam 10 saat oldu ve spart'ya almadı.Acaba bug mu var yoksa genelde böylemi.Yeni char aldımda spartada bilmiyorum lütfen cvp yazın
10 Saatir Deniyorum Oyun Almıyor
· 39 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
39 Yanıt
Bug ile alakası yok yeni sistem ile artık böyle premiumsuz'lere premium aldırmaya zorluyorlar.
L
last_knight
⭐ 19y
Bug ile alakası yok yeni sistem ile artık böyle premiumsuz'lere premium aldırmaya zorluyorlar.
alınca da gırmıyor 😁
valla bugün ne şansıma ise saat tam 2 de bir kez tek attım 😊 ama nasıl bilmiyorum saatlerde girmezdi normalde dc yedim 5 de bida denedim saat yarım saat içinde oda girdi ama bazen saatler sürüyor tabi girmem..
Off Yaa Ne Yapcam Girmio uLa Char Takas ettim Daha Chara Girmedim^^:D
S
SoulDealeR
⭐ 17y
10 saat artık normal.. iyice işin şeyini çıkardılar artık. oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum trafik diye birşey yoktu:S
2006 yılında oynamı olanlar iyi blilir ne demek istediğimi 😊
2006 yılında oynamı olanlar iyi blilir ne demek istediğimi 😊
10 saat artık normal.. iyice işin şeyini çıkardılar artık. oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum trafik diye birşey yoktu:S
2006 yılında oynamı olanlar iyi blilir ne demek istediğimi :)
Şeytan Dio git pre al ama işte böyle bi oyuna para verilmez diye düşünüorum.AMa şu var charı takasla aldm chara bakamadım daha 🤤
bekle önce goldbotların hepsi girsin oyuna sonra belki seni almayı düşünebilirler :S
Aynen Böyle Gold Botların.......:@
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
valla bugün ne şansıma ise saat tam 2 de bir kez tek attım 😊 ama nasıl bilmiyorum saatlerde girmezdi normalde dc yedim 5 de bida denedim saat yarım saat içinde oda girdi ama bazen saatler sürüyor tabi girmem..
gece olduğu içindir 👍
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
bu yeni gelen sistemle artık 2 saate bile az denedi diyoruz image kod olduğunda 1 saatte girmediğinde millet pc yi kapatıyodu
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Dün 8 gibi romeye 5 dk da girdim,gözlerime inanamadım 😆
pre yoksa dc yersen oyuna girmeye deneme salı günü tek at 😄
Normaldir Oyuna Girdikten sonra dakika 1 saniye 1'de atmıştır 😁 😁
S
Scintillate
⭐ 17y
Bazen İnternetinizde Dalgalanma Oluyor Auto Login İptal Oluyor O Zaman Arada Bir Kontrol Edin ...Requisting From Confimation... Yazdığından Eğer Hiç Yazmıyorsa Çıkıp Tekrar Girin Yoksa Değil 10 Saat Server İnspection Gelinceye Kadar Beklersiniz 😁
alakası yok. hemen joymaxa pislik atmayın. 10 saat deneyip giremiyosan baglanmaya çalıştıgın servera bak. eger 28 yada 29 dan deniyosan daha cok beklersin. 30 dan deneyince max 2 saate alıyor. 30 u tutturana kdr oyuna gir çık.
oda bişemi ben açtım ıd pw mi yazıp bıraktım 1 gün boyunca girmedi 2. gün 5 saat sora girdi 29 saate bi oyuna girebilioz işmi bu şimdi xD
alakası yok. hemen joymaxa pislik atmayın. 10 saat deneyip giremiyosan baglanmaya çalıştıgın servera bak. eger 28 yada 29 dan deniyosan daha cok beklersin. 30 dan deneyince max 2 saate alıyor. 30 u tutturana kdr oyuna gir çık.
peki bu 30 u nasıl tutturacaz ?
peki bu 30 u nasıl tutturacaz ?
loader kullanıyosanız o zaten 30 dan deniyor. şuan loader yok.
Önemli not:
dikkat ediyorum hep 28 ve 29 dan deniyo. ve arada bazende servers are offline diyor. anlıcanız 30 da bi problem var. 30dan denemeye çalıştıgı zaman servers are offline.
30 uda denedim ama olmadı 2 gün önce en geç 1 saatte alıyodu ama ne dün nede bugün saatlerdir deniyorum olmuyo bakalım akşama kadar yolu var.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap