30 la dene max 3.5 saatte alır
10 Saatir Deniyorum Oyun Almıyor
· 39 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
30 u tutturamadım henüz bende mi problem yoksa herkes demi onla ugraşıyorum
alakası yok. hemen joymaxa pislik atmayın. 10 saat deneyip giremiyosan baglanmaya çalıştıgın servera bak. eger 28 yada 29 dan deniyosan daha cok beklersin. 30 dan deneyince max 2 saate alıyor. 30 u tutturana kdr oyuna gir çık.
peki bu 30 u nasıl tutturacaz ?
C:\Windows\System32\drivers\etc burda hosts die bi dosya vardır onu
121.128.133.30 gwgt1.joymax.com yaparsın artık 30 dan girer 😉
gecenin 3 ü oldu hala almıyor 2 saattir deniyorum..
Kesinlikle sonuç aynı ne 30 ne de 29 ikiside olmuyo sanırım oyunu premium olmayan kullanıcılara tamamen kapattılar .
Kesinlikle sonuç aynı ne 30 ne de 29 ikiside olmuyo sanırım oyunu premium olmayan kullanıcılara tamamen kapattılar .
öyle şey olmazki millet nasıl girip pre bascak xd 😉
Bilmem belkide salı günü updateden sonra denk gelecek basacak 😄 şaka bi yana pacifice girebilen varmı gerçektende merak ediyorum ?
10 saat artık normal.. iyice işin şeyini çıkardılar artık. oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum trafik diye birşey yoktu:S
2006 yılında oynamı olanlar iyi blilir ne demek istediğimi :)
Evet 2005 te başladım oynamaya ah o günlerde xian haricinde crowded yoktu(tabi 5-6 server vardı)
Aranızda benim gibi yaklaşık 3-4 gündür oyuna giremeyen varmı günün her saati deniyorum ama sonuç aynı pacific almıyor dün bide apollo populate oldu ama yine almadı server capacity is full up yazısı geldi galiba benim bilgisayarda problem var en son çare silip tekrar yüklerim
en aşağı 7 saat denemeden gırmıyor presiz charım. girince de maximum 12-13 sat sonra ona dc verıyor. aynı serverdakı prelı charlarıma haftalardır dc almadım ama presız olana mutlaka dc alıyorum her gun 😄
pazar gününden beri botla deniyorum.pazar gecesi bot girmis 3-4 saat kasmıs sabah dc yemis.su an salı günündeyiz hala charın yüzünü göremedim...
pazar gününden beri botla deniyorum.pazar gecesi bot girmis 3-4 saat kasmıs sabah dc yemis.su an salı günündeyiz hala charın yüzünü göremedim...
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
bu oyunu oynamak akıl işi değil yahu bigün delircem ben 30 dan girince daha kolay alır ama sona millet gider 30 a yüklenir bu sefer o da kitlenir 1-2 gün sonra çöker o sistem:S
ole yha almıo ben de baydır oynuorum 2006 da arkadasın dedıgı gıbı oyuna gırerdık sımdı oyunu ... cıkardılar

ne 2006 sı be biz bu oyuna 2003 de başladık ilk çıkan yer olarak . Şimdi ise lanet ediyorum bu oyuna joymax a ahhh ne güzel yahoo co nundu oyun :S
10 saat artık normal.. iyice işin şeyini çıkardılar artık. oyuna ilk başladığım zamanları hatırlıyorum trafik diye birşey yoktu:S
2006 yılında oynamı olanlar iyi blilir ne demek istediğimi :)
Bende 4. Sınıfta Başladım Silkroad İLk Çıktığı Zamanlar Kimse Bilmiyordu...Abim Geldi Gel Beraber Oynayalım Dedi Oynuyoruz Böle Botlar Var paralı Değil Ama Tüm Botlar Beleş Para Bot Yoktu.Her Zaman Boş Bilgisayar Her zaman açık Kasıyorum Botla Banlanmada Yoktu Fazla
4-3 Senedir Oynuyorum...
sanırım rekor bende gunde 4 6 saat ugrasma ile 6. gunun sonunda girdim premiumu aktıf hale getirdim. eskiden bolemiydi 2 3 sene once premium ancak ticket için alınırdı.
Arkadaşım 3 Aylık Konuyu Upluyorsun :S
beyler bu 30 dan deneme muhabbeti nedir neyi 30 dan deniyoruz 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap