Icerige atla
Extraloob

10 Parmaktan Toplam Kaç Tane Kütleme Sesi Çıkartabilirsin ?

· 47 Replies · 14K views · Page 2 / 3
Replies
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
100-200 çok rahat bulur 😜

PS: Sağ elimin baş parmağını sürekli (sıkılana kadar) kütletebiliyorum 😆

+1

Çevirdikçe kütlüyor zaten. ^^ 😜
C
celebrity ⭐ 17y
Tek seferde her parmak 3 defa citlamaz buna eminim.
M
mertcangs ⭐ 18y
Parmak değilde boyunumu çok feci kütletiyorum,10 defa filan.^^ 😆

arka arkaya 10defa mı ?

ben 2sağa 2sola 4kez ancak günde 5-6 kez kütletirim boynumu 😎

ayrıca dirsek, arada diz, el bilekleri, bel ve ayak parmaklarımıda kütletirim 😁

Spoiler
tam kütlemek üzereyken kütlemediğinde çok feci ağrı yapıyor ama 😢
H
Heisenberg ⭐ 19y
25 fln ☕
P
PHR34|< ⭐ 18y
Bromance canın mı sıkılıyor :P

yok bro aklıma takıldı fena kütletiyorum belki hep pc başında olduğumuzdan tel gibi nadirler incecikler nereye çeksen oraya kıvrılıyorlar hiç yıpranmamışlar tek sorunları benim müdahele etmelerim ihihihii 😜

braunx hacım o vakit sen beni geçersin baş parmakları da dibinden kütlettin mibir de avucunun içerisine alıp yaptın mı tek baş parmak 2 küt 2 baş parmak 4 küt eder sen 40 olursun sık dişini hacım 😁 😈

PS : bir de peder eskiden müdahele ederdi ellerime eğer o da yardım ederse bileklerimi kıtlatabiliyor çekip ama onu yapamazsan acıyor yaparsan muhteşem bir rahatlama oluyor 😈 😆 🎅

Abi İlerde Arıza Cıkarabılır o Parmaklar Bence Azaltmaya bak 😈
Advance
Advance ⭐ 18y
max 3 oluyor parmaklarım kütleme sesi çıkarmıyor ki bu kütleme sesini çıkartmak zararlıymış.. geçen sene biyoloji dersinde geçmişti yanlış hatırlamıyorsam 🤔
B
Brooklyn ⭐ 18y
max 3 oluyor parmaklarım kütleme sesi çıkarmıyor ki bu kütleme sesini çıkartmak zararlıymış.. geçen sene biyoloji dersinde geçmişti yanlış hatırlamıyorsam 🤔

zararlı olduğunu bilmeyen yoktur ama kütletmeden duramıyorum artık 😜 hiç beklenmedik yerlerimden bile küt sesi çıkıyor.

Ps : 32 tane saydım bende 😜
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Parmak kütletmem pek, kütletince de 10 12yi geçmez , ama sağ ayak bileğimi her an kütletebiliyorum 😜
[ek #12654]
S
SilentLord ⭐ 17y
Bu parmaklarınızı kütletiyorsunuz da bu kütletmeler felçe yol açabiliyomuş bunu biliyo musunuz ?
J
JawBreaker ⭐ 18y
Bu parmaklarınızı kütletiyorsunuz da bu kütletmeler felçe yol açabiliyomuş bunu biliyo musunuz ?

ve ilerde titremeye. 😉
P
PHR34|< ⭐ 18y

ve ilerde titremeye. 😉

Genelde Kireçlenme 👍
H
Hypnosis ⭐ 17y
20 😆
E
Espio ⭐ 19y
0 😜 hic beceremem
B
Buzzz ⭐ 18y
19 ama ayak parmaklarımı istediğim kadar kütletebiliyorum ^^
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Ben Bileklerimi Kütletiyorum Bilhassa Belimi Sınıfta Bi Kütletiyorum Herkes Dönüp Bakıyor Öyle Bi Kütlüyorki Katur Kutur Kırılıyomuş Gibi ^^
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

ve ilerde titremeye. 😉

Genelde Kireçlenme 👍

Şuraya bak, bir de kısırlık yapıyor deyin tam olsun. ☕
K
Kobe ⭐ 19y
Kireçlenme yapıyor diye biliyorum bir de titreme. Kütletmem ama biri kütletmekten bahsedince duramam hemen kütletirim.
A
Absence ⭐ 19y
Parmağı bilmemde boynu kütletenler dikkat etsinler sonra boyundan aşağısı felç olunca kısır oluyorsun otomatikman
J
JawBreaker ⭐ 18y

Şuraya bak, bir de kısırlık yapıyor deyin tam olsun. ☕

Parmağı bilmemde boynu kütletenler dikkat etsinler sonra boyundan aşağısı felç olunca kısır oluyorsun otomatikman

😆 😁 😁 😈
J
Josephine ⭐ 17y
10 😆

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: