100-200 çok rahat bulur 😜
PS: Sağ elimin baş parmağını sürekli (sıkılana kadar) kütletebiliyorum 😆
+1
Çevirdikçe kütlüyor zaten. ^^ 😜
100-200 çok rahat bulur 😜
PS: Sağ elimin baş parmağını sürekli (sıkılana kadar) kütletebiliyorum 😆
Parmak değilde boyunumu çok feci kütletiyorum,10 defa filan.^^ 😆
Bromance canın mı sıkılıyor :P
yok bro aklıma takıldı fena kütletiyorum belki hep pc başında olduğumuzdan tel gibi nadirler incecikler nereye çeksen oraya kıvrılıyorlar hiç yıpranmamışlar tek sorunları benim müdahele etmelerim ihihihii 😜
braunx hacım o vakit sen beni geçersin baş parmakları da dibinden kütlettin mibir de avucunun içerisine alıp yaptın mı tek baş parmak 2 küt 2 baş parmak 4 küt eder sen 40 olursun sık dişini hacım 😁 😈
PS : bir de peder eskiden müdahele ederdi ellerime eğer o da yardım ederse bileklerimi kıtlatabiliyor çekip ama onu yapamazsan acıyor yaparsan muhteşem bir rahatlama oluyor 😈 😆 🎅
max 3 oluyor parmaklarım kütleme sesi çıkarmıyor ki bu kütleme sesini çıkartmak zararlıymış.. geçen sene biyoloji dersinde geçmişti yanlış hatırlamıyorsam 🤔
Bu parmaklarınızı kütletiyorsunuz da bu kütletmeler felçe yol açabiliyomuş bunu biliyo musunuz ?
Bu parmaklarınızı kütletiyorsunuz da bu kütletmeler felçe yol açabiliyomuş bunu biliyo musunuz ?
ve ilerde titremeye. 😉
ve ilerde titremeye. 😉
Genelde Kireçlenme 👍
Şuraya bak, bir de kısırlık yapıyor deyin tam olsun. ☕
Parmağı bilmemde boynu kütletenler dikkat etsinler sonra boyundan aşağısı felç olunca kısır oluyorsun otomatikman
Log in to write a reply.
Log In