- Resim Silinmiş.
+10 Legend Staff
· 24 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
S
SirCaponeN0b
⭐ 15y
uuu güzelmiş 😁
uuu güzelmiş 😁
- Resim Silinmiş.
Oha abi oha. . Ne verdind e aldın bunu ?
staff benım degil ben sadece SS aldım 😆
Yav adam +11 veya üzeri bir staff kırdırmış,+5 legend vermiş.12 Lv adv b grade ile +7 yapmış,sonra 30 dk lık +3 basan scroll basmış olay bu cool2:
Yurdum oyuncusu herşeye kanar oldu 😎
Yav adam +11 veya üzeri bir staff kırdırmış,+5 legend vermiş.12 Lv adv b grade ile +7 yapmış,sonra 30 dk lık +3 basan scroll basmış olay bu cool2:
C
CheckPoint_
⭐ 17y
yeni gelen silahların altında alble to use advandec elixir yazmıyor, nasıl adv basıyorlar ?
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
hiç bişeyde gözüm yok 😊 str 6 int 6 90 Sword yeter bana 😊
swlerde +14 +15 weaponlar mevcut onlar 12 dg olunca +7+8 olacaktır doğal olarak +3 sc ile +10 +11
yeni sistemde +7 basmak işgence +1 bile yanarken 😊
yeni sistemde +7 basmak işgence +1 bile yanarken 😊
12dg adv. lar 12dg lerde kullanılmıyor 🕵️ Staff +7 normalde
noha millet +15 basıyo biz daha +4 ü bırak 3 bile geçiremiyoz 😲
12 Dg ye adv basılmıyo 😈 😆
Yurdum oyuncusu herşeye kanar oldu 8)
😆 😆 😆 12 Dg İtemlere ADV Basılmıyo 😆
_
___BIDI___
⭐ 16y
+3 scroll kullanmış olsa staffta gözükür millete laf atıyonuz bilmiyor diye sizde oyundan bi habersiniz 😄
Kendınce bılıyon da bide dogru olsa.. 😊 12Dg silahlara adv basılmıyor..
Asıl olay = Adam cevırdıgı herhangi A yada B Grade Nova silahı bir şekilde +7 Basmıs ve mag göstermek ıcın +3 scrollardan alıp global atmış..Yine de +7 basması tebrik edilecek bişey
Ne olursa olsun adam benim şeklim var diyor 😎
q8 yazıyor arap bu hayvan gibi para var adamlarla ne diosun +15 bile alır olsa tabi 😊
K
KimYooShin
⭐ 15y
Adam scroll kullanmış körmüsünüz:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap