Lidyalılar parayı bulmuşlar ama para üstünü unutmuşlar, sonra düşünmüşler düşünmüşler; 'Sakız'ı bulmuşlar. 👴
10 Kuruş Para Üstü Yerine Sakız Verilmesi
· 12 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
pirinç vereyim buğday ver devrini hatırlatan iletişim dialoğu.
Bakkallardan nefret etmenin en bariz nedenlerindendir.
Eylem müşteri tarafından bakkal üzerinde denendiğinde ise müthiş bir haz verir, yılların intikamı alınır. Bu sayede bir bakkala hayatının dumuru yaşatılmış olur. Test edilip onaylanan, test edilip onaylanası...
Eylem müşteri tarafından bakkal üzerinde denendiğinde ise müthiş bir haz verir, yılların intikamı alınır. Bu sayede bir bakkala hayatının dumuru yaşatılmış olur. Test edilip onaylanan, test edilip onaylanası...
bkz:Bakkalda 10 kruş um çıkışmayınca cebimden sakız çıkartıp bakkala verdim afalladı ne diyeceğini bilemedi
Verilen Şıpsevdi'nin ananas aromalı sakızı olunca hiç de fena olmayandır,dur ben bi bakkala gideyim yaaa (:
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
bakkal amcaların bize oynadığı hain oyun...sakız stoğunu eritmenin diğer bi yolu :))
nedense bu cümleyi duyunca aklıma ''Küçük Hobby'' çikolatası geldi aynı işlevi görüyorlar bence
Biriktirip para olarak geri veriyorum markete ben de.
Biriktirip para olarak geri veriyorum markete ben de.
bizim burda süpermarket var artık. bu devir kapandı 😞
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
bizim burda süpermarket var artık. bu devir kapandı :(
biz çağı hala yakalayamadık ;/
Belki ileri yıllarda bankaların ATM makineleri, bozuk para niyetine bu "Sakız ile Ödeme" özelliği kazanabilirler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap