P Poker Face OP ⭐ 19y 17 yil once #1 bende bu var ve uptade basıp dowlan dedikten sonra bana bu hatayıı veriyoLÜTFEN YARDIM!!! nasıl olucak bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Poker Face OP ⭐ 19y 17 yil once #2 uppppppppp TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leo Kenzo ⭐ 18y 17 yil once #3 Kullandığın program deneme sürümü tam sürüme ihtiyacın var bence hiç uğraşma driverları manuel yükle... 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Poker Face OP ⭐ 19y 17 yil once #4 ama bana xp lazım pc vista ben xp yapıcam drıver ları lazım tamını nerden bulabilirim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Poker Face OP ⭐ 19y 17 yil once #5 lütfen yardım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leo Kenzo ⭐ 18y 17 yil once #6 Bilgisayarın bir Laptop yada Desktop ise Sadece modelini yazman yeterli(Desktop pc toplama ise donanım özellikleri gerekir) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil