Icerige atla
Extraloob

10 Aileye daha ateş düştü... [21/10/2007]

· 95 Yanıt · 7.4K görüntüleme · Sayfa 4 / 5
Yanıtlar
V
ViruS_ ⭐ 19y

dağlıcada 23 pkk lı öldürülmüş.

çok sevindim yuppii extrabeer
A
Hakkari de sehit olan kardeslerimizin aziz ruhlarindan bi FATIHAyi esgirgemiyelim unutmalim ki onlar bizden bunu bekliyor bence bunu unutmayın gul falan hıkaye dedığim gıbı onların bızden bekledığı en azından bır fatıha(bızım işimiz sıyaset değil lutfen elımızden gelebılecek olan seyleri yapalım )
B
BuGRaS ⭐ 19y
şehit sayısı 17 olmuş Crying or Very sad
V
ViruS_ ⭐ 19y
Şehit askerlerden birinin kimliği belli oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde askeri birliğe düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden birisinin Yozgat merkeze bağlı Buzacıoğlu köyünden Lokman Eker olduğu bildirildi.

Tezkeresine bir 7 hafta kaldığı öğrenilen şehit askerin şehadet haberi henüz anne ve babasına verilmediği öğrenildi. Askeri yetkililerin gelmesi beklenen köyde yeğeninin şehit olduğu haberini alan amca, telefon başında baygınlık geçirdi

Beyler buyrun umarım yakınız değildir..
V
ViruS_ ⭐ 19y

arkadaşlar lütfen biriniz yardım lütfen bu saldırıda şehit düşenlerin ismini verirmisiniz benim amcamın oğluda aynı yerdeydi haberde alamıyoz aileside şüphe içinde lütfen yardım edin Crying or Very sad

ismi neydi akrabanın???

Lokman eker ise başın sağolsun Crying or Very sad
V
ViruS_ ⭐ 19y
Genelkurmay'dan açıklama yapıldı
Genelkurmay Başkanlığı'ndan, Hakkari'deki hain saldırı ile ilgili şu yazılı açıklama yapıldı:

"21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında, Irak'ın kuzeyinden topraklarımıza sızan PKK terör örgütü mensupları tarafından, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburunun emniyet unsuru olan bir bölüğümüze kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulmuştur.
Çıkan çatışmada 12 şehit, 16 yaralı verilmiştir.
Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir.
Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.
Kamuoyu gelişmelerden ayrıca bilgilendirilecektir. Saygı ile duyurulur

Bu bizim için güzel haber extraokk
V
ViruS_ ⭐ 19y
Mayın Saldırı yaşanmıştır Crying or Very sad

Dağlıca'da bir minibüsün geçişi sırasında patlama!
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Dağlıca yolunda mayın patlaması sonucu, ilk belirlemelere göre, 14 sivilin yaralandığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca yolu üzerinde seyir halinde olan Hamza Savaş yönetiminde plakası belirlenemeyen bir minibüsün geçişi sırasında, terör örgütü PKK üyeleri tarafından döşenen mayın patladı.
Patlamada, ilk belirlemelere göre 14 kişinin yaralandığı, yaralıların sivil olduğu bildirildi. Yaralılardan 6’sının Van’a sevk edileceği kaydedildi.
Soruşturma sürdürülüyor.
A
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP yönetimini acil toplantıya çağırdı.
kaynak hurrıyet
evet arkadaslar sanırım sonunda sınır otesı kararını vercekler tahmınımce
D
dR.NooB ⭐ 19y

TayyeaP açıkLama yapmış amerikaya danışacakmış Surprised yazık çok yazık utanıyorum artık askerliğimi yapıp gidicem bu üLkeden

Lafları abartarak söyleme.. Amerikaya danışcam demedi..Gidiceksen git tutan yok..Atan baban bu ülkenin cocugu ...

23 TERÖRİST öldürüldü .. sıcak takip sürüyor...

Genelkurmay Başkanlığı'ndan, Hakkari'deki hain saldırı ile ilgili şu yazılı açıklama yapıldı:

"21 Ekim 2007 günü saat 00.20 sıralarında, Irak'ın kuzeyinden topraklarımıza sızan PKK terör örgütü mensupları tarafından, Hakkari/Dağlıca'da konuşlu Piyade Taburunun emniyet unsuru olan bir bölüğümüze kalabalık bir grupla üç ayrı bölgeden silahlı saldırıda bulunulmuştur.
Saldırıya anında misliyle karşılık verilmiş; teröristler, silahlı helikopterler tarafından görerek, mevcut ateş destek vasıtaları ile görmeyerek ateş altına alınmıştır. Şu ana kadar 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Ayrıca, olay bölgesinin güneyinde teröristlerle yeniden temas sağlanmış olup, çatışmalar devam etmektedir.
Teröristlerin kaçış istikametleri manevra birlikleriyle takip edilmektedir. Birliklerin harekatı ile koordineli olarak, 63 adet muhtemel hedef ağır silahlarla ateş altına alınmıştır.
M
muratsnkl ⭐ 19y
uLaN Bi SeferBerliK olsa Bi Savaş Cıksa Gitsek.Sunların Soyunu Sopunu .. Tövbe. Başımız SagolSuN Crying or Very sad Yasin Bu Arada Ayaklı Gazetesin Maşallah Neutral
R
Ronin OP ⭐ 19y
Ki seferberliği en çok isteyenlerden biri benim...
Seferberlik görevim keskin nişancı olarak yazıldı kanasıma doyamayacaklar dua ediyorum seferberlik için...
J
Jigsaw ⭐ 19y

Ki seferberliği en çok isteyenlerden biri benim...
Seferberlik görevim keskin nişancı olarak yazıldı kanasıma doyamayacaklar dua ediyorum seferberlik için...

mucX
P
Pennywise ⭐ 19y
elbet soyunu sopunu silecez bu şerefsiz köpeklerin biraz daha sabretmek gerek Wink
M
muratsnkl ⭐ 19y
Ahh banada Bi SniPeR Lutfen.Alayını varyaa hmm
M
muratsnkl ⭐ 19y
KAHROLSUN PKK
Kurdistan Bir Hayaldir ve Ebediyen Bir Kurt Devleti Olmayacaktır...
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ
YAŞASIN BÖLÜNMEZ VATANIMIZ

EY VATAN HAİNLERİ ! EY ŞEREF VE HAYSİYETTEN NASİBİNİ ALMAMIŞ KANA SUSAMIŞ TERÖRİZM YANLILARI ! BİZLERDEN NE SINIR BOYLARINDA NE DE BU SANAL ORTAMDA KURTULAMAYACAKSINIZ ! RUHUMUZ BEDENİMİZDE DURDUKÇA SİZLERLE SAVAŞACAĞIZ !

SENİN İÇİN EY BÜYÜK ATATÜRK ! HALA SINIR BOYLARINDA GÖZLERİ UFUKTA DÜŞMAN BEKLEYEN MEHMETÇİKLERİMİZ İÇİN ! SABAHLARA KADAR KAPILARIMIZIN ÖNÜNDE CAN VE MAL GÜVENLİĞİMİZİ SAĞLAYAN POLİSLERİMİZ İÇİN ! HİÇBİR ZAMAN YILMADAN, YILLARCA VE KETHUMIYET İÇİNDE FEDAKARCA ÇALIŞAN İSTİHBARATÇILARIMIZ İÇİN ! HER ZAMAN VE HER YERDE BİZLERE BUGUNLERİ ARMAĞAN ETTİĞİNE İMANIMIZ GİBİ İNANDIĞIMIZ ATALARIMIZ İÇİN ! BİZLERİN RAHAT VE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞAMAMIZ PAHASINA CANLARINI SEVE SEVE FEDA EDEN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ! HALKIMIZ İÇİN ! MİLLETİMİZ İÇİN ! VATANIMIZ VE BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜMÜZ İÇİN ! GELECEĞİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN..... BÜYÜK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İÇİN
D
dR.NooB ⭐ 19y
Seferberliği dayım ben ve emekli Astsubay babam bekliyoruz..

Bana bunu versinler hepsini kafasına Türk yapımı kanas kurşunu sokayım...
Rus yapımı dragunov(kanas)

-Resim Silinmiş.
O
offf ya offfffff bu törör örgütünün ta ......................... Evil or Very Mad
B
BeBeT0 ⭐ 19y
arkadaşlar hükümet olagan üstü toplanıyor ama hepsi sözde kalıyor teskere cıktı ama hala 5 kasımda basbakan busha sorcakmıs ne gerek sormaya
E
EFendi ⭐ 19y

TayyeaP açıkLama yapmış amerikaya danışacakmış Surprised yazık çok yazık utanıyorum artık askerliğimi yapıp gidicem bu üLkeden

Lafları abartarak söyleme.. Amerikaya danışcam demedi..Gidiceksen git tutan yok..Atan baban bu ülkenin cocugu ...

23 TERÖRİST öldürüldü .. sıcak takip sürüyor...

gidiceksem giderim tutan vaR demedim ! sana mı sorcaM !
abartarak bişey söyLemiyorum tezkere sürecini takip etmediğin beLLi
atam babam bu üLkenin çocuğu ha zekisinde sen baya kahvekeyfi
R
Ronin OP ⭐ 19y
Tartışma istemiyorum bu topic altında bu mesajımdan sonra biribirinizi kırıcı kelimeler sarfederseniz canınızı yakarım gidin öm den halledin işinizi....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: