ALLAH yardımcıları olsun Sad
10 Aileye daha ateş düştü... [21/10/2007]
· 95 Yanıt · 7.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 5
Yanıtlar
ya böle şehit habeleri duymaktan artık içimden bunalra öle br küfür etmek gelyorji şu şehitlermizi öldürenlere allahbelalarını versin
yıLanın kuyruğunu kesersen o kuyruk yeniLenir...
Bunların Başını (İmralı'daki o...'nu) Geberteceksin Ki Bi Aşama KaydediLsin!
Allah Belalarını Versin... Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin... Rolling Eyes Crying or Very sad
yıLanın kuyruğunu kesersen o kuyruk yeniLenir...
+999.999.999
önce kendi başımızdaki yıLanLarın kafası kopsa bi gerisi geLir.. Evil or Very Mad
önce kendi başımızdaki yıLanLarın kafası kopsa bi gerisi geLir.. Evil or Very Mad
extraokk detective
neden tüm suçu akplerden buluyosunuz anlamıyorum ne yaptılar ki kahvekeyfi
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN . BÖYLE BİR GÜNDE SİLKROAD OYNAMAK HİÇ MANTIKLI DEGİL .
KAYROLSUN PKK YAŞASIN TÜRKİYE ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
KAYROLSUN PKK YAŞASIN TÜRKİYE ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
BİR SÜRÜ ŞEY YAPTILAR .
BİR SÜRÜ ŞEY YAPTILAR .
ne yaptı Idea Question
hakLısın arkadaşım hiçbirşey yapmadıLar ama hiçbirşey ! extraokk
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Eleştirdigimiz Şey zaten bişey yapmamaları EFendi Krdeşim Wink
Eleştirdigimiz Şey zaten bişey yapmamaları EFendi Krdeşim Wink
ÇOK HAKLISIN.
aynı noktadayız zaten dikkatLi okuyan hiçbirşey yapmadıLAr derken ne demek istediğimi anLar
1.si tezkere dönemi boyunca hani mahaLLede kavga çıkar Tutun Lan beni diye bağırırsınız kavgaya girmekten tırstığınızı beLLi edersinz biri sizi tutsun bekLersiniz hükümetimiz bunu yaptı
2.si Neden ABD den destur bekLİyoruZ biriLeRi hangi soydan geLdiğini unutmuş gaLiba BİR TÜRK ÜZ!!
3.sü neden haLa diplomasiden bahsediyoruz zaten 30 yıLLık sıcak takip hakkımız masada bırakan hükümeT bunLarın oLacağını biLmiyormuydu da şimdi anLaşmaya aykırı biçimde bi tezkere çıkardın madem tezkere çıkartcan neden bu antLaşmayı yapıyorsun bu nasıL bir çeLişKi
1.si tezkere dönemi boyunca hani mahaLLede kavga çıkar Tutun Lan beni diye bağırırsınız kavgaya girmekten tırstığınızı beLLi edersinz biri sizi tutsun bekLersiniz hükümetimiz bunu yaptı
2.si Neden ABD den destur bekLİyoruZ biriLeRi hangi soydan geLdiğini unutmuş gaLiba BİR TÜRK ÜZ!!
3.sü neden haLa diplomasiden bahsediyoruz zaten 30 yıLLık sıcak takip hakkımız masada bırakan hükümeT bunLarın oLacağını biLmiyormuydu da şimdi anLaşmaya aykırı biçimde bi tezkere çıkardın madem tezkere çıkartcan neden bu antLaşmayı yapıyorsun bu nasıL bir çeLişKi
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
16 yiğidin kanı yerde kalmaz
Ankara'da Jale Tezer İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan TBMM Başkanı Köksal Toptan, çıkışta gazetecilerin Hakkari'deki terör saldırısı hakkındaki sorularını cevaplandırdı. Teröre bugün 16 askerin şehit verilmesi hakkında Toptan, ''16 yiğidimizin kanı yerde kalmayacak'' şeklinde konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde terörün sona erdirilmesi için ümit vadedici açıklamalarda bulunduğunu söyleyen Toptan, ''Ancak bazıları bu mesajları anlamak istemiyor. Bu sağduyulu yaklaşıma olumlu karşılık verilmiyor.'' dedi.
AVRUPA BİRLİĞİ'NDEN SESLER CESARETLENDİRİYOR
Bağdat ve Avrupa Birliği'nden gelen bazı seslerin terörü cesaretlendirdiğinin altını çizen Toptan, tezkerenin kullanımı hakkında şunları söyledi: ''Türkiye dünyanın en güçlü ordularından birine sahip. TBMM'de hükümete tezkere kullanma yetkisi verildi. Hükümet bu yetkiyi uygun şekilde kullanacaktır.
21 Ekim 2007 Pazar 13:35
Ankara'da Jale Tezer İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan TBMM Başkanı Köksal Toptan, çıkışta gazetecilerin Hakkari'deki terör saldırısı hakkındaki sorularını cevaplandırdı. Teröre bugün 16 askerin şehit verilmesi hakkında Toptan, ''16 yiğidimizin kanı yerde kalmayacak'' şeklinde konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde terörün sona erdirilmesi için ümit vadedici açıklamalarda bulunduğunu söyleyen Toptan, ''Ancak bazıları bu mesajları anlamak istemiyor. Bu sağduyulu yaklaşıma olumlu karşılık verilmiyor.'' dedi.
AVRUPA BİRLİĞİ'NDEN SESLER CESARETLENDİRİYOR
Bağdat ve Avrupa Birliği'nden gelen bazı seslerin terörü cesaretlendirdiğinin altını çizen Toptan, tezkerenin kullanımı hakkında şunları söyledi: ''Türkiye dünyanın en güçlü ordularından birine sahip. TBMM'de hükümete tezkere kullanma yetkisi verildi. Hükümet bu yetkiyi uygun şekilde kullanacaktır.
21 Ekim 2007 Pazar 13:35
BENİM OKUDUGUM OKULDA KULANMIS EHE hmm headbang2ft9 headbang2ft9 extrabeer extraokk popcorn Surprised Shocked
C
crazy_thief
⭐ 19y
arkadaşlar lütfen biriniz yardım lütfen bu saldırıda şehit düşenlerin ismini verirmisiniz benim amcamın oğluda aynı yerdeydi haberde alamıyoz aileside şüphe içinde lütfen yardım edin Crying or Very sad
isimleri yok ne yazıkki Crying or Very sad adamlar çatışmada çatışmadyken isimlere bakamazlar Crying or Very sad akşam ya da yarın açıklanır Crying or Very sad Geçmiş Olsun Crying or Very sad
dağlıcada 23 pkk lı öldürülmüş.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap