[youtube]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DMIzLNH1JTA&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DMIzLNH1JTA&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube] astralsiz durmadan 😄
+1 to +7 no Astral
· 13 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Postmu Kasıosun Sen Anlamadım Valla
İlk Sayfa Full Senin Mesajlarınla Doldu 😉
İlk Sayfa Full Senin Mesajlarınla Doldu 😉
😄 post kasmak değil d.mod olmak için 😄 güzel videoları ekliyom izleyin bilginiz gelişsin taktik öğrenin:D
d.modlugu birak dikkat et banlanmayasin :?
ohaa adamdaki sansa bak
sniper i nie bu kdr sucluonuz anlamadim adam paylasim yapio tum paylasimlarini bi arada yapti die ban mi yicek bence saglam sacmalionuz adam sevdiklerini paylasmis amaci belli dmod olmak bunun icin ii paylasimalr yapmasi lazim o da ucundun baslio paylasimlara nie yargiladiniz anlamis diilim
sniper i nie bu kdr sucluonuz anlamadim adam paylasim yapio tum paylasimlarini bi arada yapti die ban mi yicek bence saglam sacmalionuz adam sevdiklerini paylasmis amaci belli dmod olmak bunun icin ii paylasimalr yapmasi lazim o da ucundun baslio paylasimlara nie yargiladiniz anlamis diilim
ohaa adamdaki sansa bak
öyleyse bende youtubenin yarisini kopyalayip buraya yapistiriyim, forum kirliligini bosver sonunda d.mod olucaksak hepimiz yapalim.
bunu heralde veren 8888888888. kişisin
bunu heralde veren 8888888888. kişisin
d.mod olmak icin 8888888889. seferde verir.
Deneme mod. olmak için video mu koyuyor ilginç..birilerine yardım etmeyi dene daha iyi olur.
Deneme mod. olmak için video mu koyuyor ilginç..birilerine yardım etmeyi dene daha iyi olur.
+1
ben bukadar rezil olucam sonra deneme mod olucam peh admin bile yapsalar olmam bukadar rezilolduktan sonra vede sen bunu açıksa sölüosun
ohaa adamdaki sansa bak
+1111
beyler valla butun videolarını ızlıom hiçde gereksiz bişey yok bence hepsi cok hos yeontang guzel videolar koyarsan neden olmasın o zaman sadece mukemmel ideoları koyalım forum gelişio bu sekilde bence hiç durma arkadasım ?!!!!!!. ?!!!!!!!
ohaa adamdaki sansa bak
+1111
beyler valla butun videolarını ızlıom hiçde gereksiz bişey yok bence hepsi cok hos yeontang guzel videolar koyarsan neden olmasın o zaman sadece mukemmel ideoları koyalım forum gelişio bu sekilde bence hiç durma arkadasım ?!!!!!!. ?!!!!!!!
katılıyorm ?!!!!!!.
videodaki adamda amma şans var he öküz buna deneyeceğine 72 silahına deneseydi 300m parası olurdu 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap