Icerige atla
Extraloob

1 Puanın önemini anlamayanlara

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
T
TheCombo OP ⭐ 19y
Lise 1 e geçtim ve 7. sınıfta bir hata yaptım çalışmadım 327 aldım 8 e geçtim tam tersini yaptım 420 puanım oldu. oyp 382 tercih yaptım. 1. tercih olmadı 2. tercih olmadı 3. tercihde puanlara bi baktım anadolu lisesiyle aramda 0,300 puan var ağlayamı gülemi 🤔
16 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Geçmiş olsun hacım. Bende 8. sınıfa geçtim, bu sene sıkı tutup iyi bir liseye kapak atmak lazım. 🙄
H
hmzsnmz ⭐ 19y
1 değil 0,1 in bile önemi var bu tür sıralama sınavlarında her puan seni önlere atar.
[ek #12654]
T
TheCombo OP ⭐ 19y
Geçmiş olsun hacım. Bende 8. sınıfa geçtim, bu seni sıkı tutup iyi bir liseye kapak atmak lazım. 🙄
ah şimdi 7de olasayıdım deliler gibi çalışırdım 🎭 8de çalıştık ama bi halta yaramadı
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
6. Sınıf: 459
7. Sınıf: 443
8. Sınıf: -

Hayırlısı artık..
S
shneZee ⭐ 18y
6. Sınıf: 459
7. Sınıf: 443
8. Sınıf: -

Hayırlısı artık..

Güzel gidiyormuşsun 🍺

@TheCombo

Yazık olmuş gerçekten..
C
Crown ⭐ 19y
7'de dersleri salladım 456 aldım.
8'de yine salladım biraz da şans ile 483 aldım, okul puanıyla 479 a düştü.
Ortalama 470.6 küsür, bir üstümdeki okulun taban puanı 471.5 yani 0.9luk bir fark var . Sınavlarda her puanın hayati önemi var ^^

Not: Okullarda kontejan açığı olduğu için 4. yerleştirme yapılacakmış.
Bknz: http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=3287
E
EmmaW ⭐ 19y
ben biyere girdimde bi üstündeki tercihi 0,100 ile kaçırmışım 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
7'de dersleri salladım 456 aldım.
8'de yine salladım biraz da şans ile 483 aldım, okul puanıyla 479 a düştü.
Ortalama 470.6 küsür, bir üstümdeki okulun taban puanı 471.5 yani 0.9luk bir fark var . Sınavlarda her puanın hayati önemi var ^^

Not: Okullarda kontejan açığı olduğu için 4. yerleştirme yapılacakmış.

Baya iyi almışsın ama sallamışa benzemiyorsun pek. ^^
M
Milano ⭐ 18y
480 yaptım OKS'de 481 yapsam Hüseyin Avni'ye girecektim, şimdi BBAL'deyim ama mutluyumda, 1 puan ile okul kaıçrmışsanız herşeyi akışına bırakın, bir hayır vardır deyin geçin.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
@TheCombo Bunlardan anlaman gereken sen istisna değilsin hacım. Hayat bu, 1 puanlada kaçırısın 0,1 puanlada. BIrka akışına.. 😉
A
Aesify ⭐ 18y
Bizim için zaman en büyük nimet ve geri getirilmesi imkansız olan bi kavram.
1 yılın kıymetini sınıfta kalan
1 ayın kıymetini erken doğum yapan kadın
1 haftanın kıymetini dergi çıkaran
1 saatin kıymetini sevgilisini uğurlamak üzere peronda bekleyen
1 dakikanın kıymetini uçağını kaçıran
1 saniyenin kıymetini ölümden son anda dönen
1 salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir.

Bu dünyada ki bize verilen zamanın kıymetini çok iyi bilelim ve bu fırsatı ahiret hayatında geçireceğimiz sonsuz
zaman için değerlendirelim.
🍺 bunun gibi şey senin için 1 puan
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bizim için zaman en büyük nimet ve geri getirilmesi imkansız olan bi kavram.
1 yılın kıymetini sınıfta kalan
1 ayın kıymetini erken doğum yapan kadın
1 haftanın kıymetini dergi çıkaran
1 saatin kıymetini sevgilisini uğurlamak üzere peronda bekleyen
1 dakikanın kıymetini uçağını kaçıran
1 saniyenin kıymetini ölümden son anda dönen
1 salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir.

Bu dünyada ki bize verilen zamanın kıymetini çok iyi bilelim ve bu fırsatı ahiret hayatında geçireceğimiz sonsuz
zaman için değerlendirelim.
🍺 bunun gibi şey senin için 1 puan

😘 🎭
P
Presence ⭐ 19y
ben şuan düz ticaretteyim anadolu ticarete en son diploma ortalaması 4.32 yle alıolardı benim ortalamam 4.23 düşün yani 😞
B
Brooklyn ⭐ 18y
Lise 1 e geçtim ve 7. sınıfta bir hata yaptım çalışmadım 327 aldım 8 e geçtim tam tersini yaptım 420 puanım oldu. oyp 382 tercih yaptım. 1. tercih olmadı 2. tercih olmadı 3. tercihde puanlara bi baktım anadolu lisesiyle aramda 0,300 puan var ağlayamı gülemi 🤔

Bir yerde okumuştum 4. tercih sürprizi falan diye yazı vardı 🤔 Bilemiyorum kesinliğini ama okula veya bilgisi olan birilerine danış derim.
C
Crown ⭐ 19y

Bir yerde okumuştum 4. tercih sürprizi falan diye yazı vardı 🤔 Bilemiyorum kesinliğini ama okula veya bilgisi olan birilerine danış derim.

http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=3287 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: