Lise 1 e geçtim ve 7. sınıfta bir hata yaptım çalışmadım 327 aldım 8 e geçtim tam tersini yaptım 420 puanım oldu. oyp 382 tercih yaptım. 1. tercih olmadı 2. tercih olmadı 3. tercihde puanlara bi baktım anadolu lisesiyle aramda 0,300 puan var ağlayamı gülemi 🤔
1 Puanın önemini anlamayanlara
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Geçmiş olsun hacım. Bende 8. sınıfa geçtim, bu sene sıkı tutup iyi bir liseye kapak atmak lazım. 🙄
1 değil 0,1 in bile önemi var bu tür sıralama sınavlarında her puan seni önlere atar.
[ek #12654]
Geçmiş olsun hacım. Bende 8. sınıfa geçtim, bu seni sıkı tutup iyi bir liseye kapak atmak lazım. 🙄ah şimdi 7de olasayıdım deliler gibi çalışırdım 🎭 8de çalıştık ama bi halta yaramadı
6. Sınıf: 459
7. Sınıf: 443
8. Sınıf: -
Hayırlısı artık..
Hayırlısı artık..
6. Sınıf: 459
Hayırlısı artık..
Güzel gidiyormuşsun 🍺
@TheCombo
Yazık olmuş gerçekten..
7'de dersleri salladım 456 aldım.
8'de yine salladım biraz da şans ile 483 aldım, okul puanıyla 479 a düştü.
Ortalama 470.6 küsür, bir üstümdeki okulun taban puanı 471.5 yani 0.9luk bir fark var . Sınavlarda her puanın hayati önemi var ^^
Not: Okullarda kontejan açığı olduğu için 4. yerleştirme yapılacakmış.
Bknz: http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=3287
Ortalama 470.6 küsür, bir üstümdeki okulun taban puanı 471.5 yani 0.9luk bir fark var . Sınavlarda her puanın hayati önemi var ^^
Bknz: http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=3287
ben biyere girdimde bi üstündeki tercihi 0,100 ile kaçırmışım 😄
7'de dersleri salladım 456 aldım.
Baya iyi almışsın ama sallamışa benzemiyorsun pek. ^^
480 yaptım OKS'de 481 yapsam Hüseyin Avni'ye girecektim, şimdi BBAL'deyim ama mutluyumda, 1 puan ile okul kaıçrmışsanız herşeyi akışına bırakın, bir hayır vardır deyin geçin.
@TheCombo Bunlardan anlaman gereken sen istisna değilsin hacım. Hayat bu, 1 puanlada kaçırısın 0,1 puanlada. BIrka akışına.. 😉
Bizim için zaman en büyük nimet ve geri getirilmesi imkansız olan bi kavram.
1 yılın kıymetini sınıfta kalan
1 ayın kıymetini erken doğum yapan kadın
1 haftanın kıymetini dergi çıkaran
1 saatin kıymetini sevgilisini uğurlamak üzere peronda bekleyen
1 dakikanın kıymetini uçağını kaçıran
1 saniyenin kıymetini ölümden son anda dönen
1 salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir.
Bu dünyada ki bize verilen zamanın kıymetini çok iyi bilelim ve bu fırsatı ahiret hayatında geçireceğimiz sonsuz
zaman için değerlendirelim.
🍺 bunun gibi şey senin için 1 puan
Bu dünyada ki bize verilen zamanın kıymetini çok iyi bilelim ve bu fırsatı ahiret hayatında geçireceğimiz sonsuz
Bizim için zaman en büyük nimet ve geri getirilmesi imkansız olan bi kavram.
😘 🎭
ben şuan düz ticaretteyim anadolu ticarete en son diploma ortalaması 4.32 yle alıolardı benim ortalamam 4.23 düşün yani 😞
Lise 1 e geçtim ve 7. sınıfta bir hata yaptım çalışmadım 327 aldım 8 e geçtim tam tersini yaptım 420 puanım oldu. oyp 382 tercih yaptım. 1. tercih olmadı 2. tercih olmadı 3. tercihde puanlara bi baktım anadolu lisesiyle aramda 0,300 puan var ağlayamı gülemi 🤔
Bir yerde okumuştum 4. tercih sürprizi falan diye yazı vardı 🤔 Bilemiyorum kesinliğini ama okula veya bilgisi olan birilerine danış derim.
Bir yerde okumuştum 4. tercih sürprizi falan diye yazı vardı 🤔 Bilemiyorum kesinliğini ama okula veya bilgisi olan birilerine danış derim.
http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyuruayrinti.asp?ID=3287 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap