Icerige atla
Extraloob

1 Pc de Birden Fazla Karakter Açabilme

· 25 Yanıt · 2.7K görüntüleme
M
Morwena OP ⭐ 19y
Paylaşım Güzel ve Yararlıdır Saolsın jnm Razz Twisted Evil
25 Yanıt
M
Morwena OP ⭐ 19y
Sabittir.
M
Morwena OP ⭐ 19y
Sen dene bakalım Pc'de çalışıyor mu Wink
B
buff ⭐ 19y
Eğer çalışırsa programa falan kalmaz.Ayrıca programın yenilenmesini beklemeyiz.Ben bir deniyeyim.
M
Morwena OP ⭐ 19y
Oke o zaman member arkadaşım Bir dene olursa İyi olur .
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bu yöntemi biliyorum çalışıyor fakat çok fena kasıyor hele pc in fazla güçlü değilse ama çalışıyor tşk ederiz
B
Beijo ⭐ 19y
hemen deniyim
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
ben bunu daha önce dendim olmuştu ama fene derecede pc zorlanıyo çift sro açtığı için ve çok ısınıyo benim kasa açık duruyodu yan tarafı pervanaler yetmiyo Mr. Green
B
Beijo ⭐ 19y
snn ram kactı
M
Morwena OP ⭐ 19y
Benimkini zorlamaz 4 gb Twisted Evil Razz
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
benimde 1024 ama pervane fazla yok yinede var am falz ayok fazka öle durumlarda ısındığında yetmiyor bad_Boy Seninde iyimiş hee bu arada Mr. Green Mr. Green
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

yeni aldım Mr. Green Mr. Green aslında n73 alcaktım ama pcyi kokten sıfırladım ram 2 gb işlemci amd Twisted Evil Twisted Evil ekran kartıda super yani pc suan canavar gibi internet hızıda idare eder eee simdi keyfini cıkartmak kalıyor popcorn extrabeer extrabeer

sende ahar yeter ama kasa fazla ısınınca kapa 40-42 lere çıkınca parçalar bazıları yanmöaya başlıyor yani kasa sıcaklığı önemli fazla ısınmasın
E
extrem ⭐ 19y
çalışıyomu hacım bu ? çalışıyo dionuz ama deneyen az var
M
Morwena OP ⭐ 19y
DNAA heralde Pc konusunda fazla bilgin Yok ehehhe.
Kasa 70* dereceden sonra Kötü olur .
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
partçalar fazla ısınıca kafayı yiyor ama ekran kartı falz ısınınca takılmaya başalr vs vs öle şeyler başıyo
B
buff ⭐ 19y
Denedim olmadı.Ama denemeye devam.Belki ben yanlış yapmışımdır.
E
extrem ⭐ 19y
hacım ben iki tane kullanıcı oluşturuyorum arkadaşın anlattığı gibi sonra siro açıyorum öteki kullanıcıya geçiyorum açıyorum tekrar ötekine geçtiğimde hata veriyo ikiside püfff yok oluyo Shocked
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bende geçen yıl denemiştim ama belkia rtık olmıyordur onu bilmiyorum am eskiden olıyordu yinede deneyin siz
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
sen sadece sro exe demişsin komple silkroadı bir dosyaya kopyalamıştım 2 tane kulanıcı oluşturdum denemiştim açılmıştı ama bu yıl çalışır çalışmaz bilmiytorum
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
ya işte anla uptade filan belki değiştiri filan bieşy asma geçen yıl olıyordu bu böle sro yu komple bir dosyay kopyalayıp 2 kulanıcı lıştuıyodun sonra birinde çaıp oyuna giriyodun bırakıyodum pazar filan diğerine geçip aaçıyodun diğer silkroaddan ama kopyaladığından sonra oynıyodun

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: