Kadın taksiciye ucreti uzattı ve ''üstü kalsın'' dedi.Havalimanındaydı,biletini onceden ayırtmıştı ancak uçağın kalkmasına daha yarım saat vardı''Ne yapsam'' diye düşündü sonra karnının aç olduğunu farketti.Hemen büfeden bir paket bisküvi ve gazete aldı.Bekleme salonunda bir koltuğa oturdu gazetesini okumaya başladı.Bir yandan da yanındaki bisküvi paketinden bisküvi alıp yiyordu.
Birden durdu yanındaki adama baktı.Oda bisküvilerden yiyordu.''Ne yüzsüz şey'' diye geçirdi içinden , sinirlenmişti ama bugun kimseye kızmak istemiyordu.Çok ta gıcık olmuştu o pakete her elini uzatışında adamda bir bisküvi alıyo ve yiyordu.En sonunda pakette tek bir bisküvi kaldı.Adam onu aldı eliyle ikiye boldu ve yarısını kadına uzattı.Kadın ''bukadarıda olmaz artık ne pis bir adam bu'' dedi içinden birden kalktı ve adama bir tokat attı hemen oradan uzaklaştı.Uçağın kalkmasına 10 dakika kalmıştı uçağa bindi ancak telefonunu kapatmayı unuttuğunu hatırladı.''Hep o adam yuzunden '' dedi içinden.Elini çantasına uzattı fermuarı açtı ve içinde 1 Paket bisküvi gördü.
1 Paket Bisküvi
· 18 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
😄
:D
Neresi komik ya
Sanki verilmişti 🙄 Resimli bir anlatımdı ve hikayenin devamı da vardı 😜
Konuya dönersek hikayeyi her okuyuşumda içimde farklı hisler uyanıyor.
Konuya dönersek hikayeyi her okuyuşumda içimde farklı hisler uyanıyor.
[F New]Solo Gitarist
Gercekten Cok Guzelmiş 😳
S
StickControl
⭐ 19y
verilmişdi, ama tekrar okudum çok harika bişey 🙏
kadın milleti deilmi hepsinin içi fesat 👴 😈
kadın milleti deilmi hepsinin içi fesat 👴 😈
İlginc ve guzel bir hikaye...
İlginc ve guzel bir hikaye...
+1
recep ivediğin plajda sibele anlattığı palyaço konusu gibi bişi bu:) yanlış anlaşılmasın:)
ilginçmiş
🙄
😆 👍
blyrdm ama ikinci kez okdm 😊
Daha önce okumuştum Teşekkürler
😆
sanirsam kimse anlamamis,espiri inceydi ve guzelmis... (:
:D
Neresi komik ya
Komik değil gerçekten.
Ama bunu biliyordum ve çok güzel burada gördüğüm iyi oldu. Ön yargı ile alakalı birşeydi hatırladığıma göre ?
Komik x komik.. Şimdi önyargı diyosunuzda adam bariz asılmış hatuna.. Bi paket bisküvi ile hatun mu ayarlanır 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap