82 wizard charıma 1 kere yanlışlıkla Str ye verdim bisy olur mu ? :!!&%&! 😕
1 kere yanlış stat a verdim ?
· 21 Yanıt · 9.1K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Full olmaz sadece 😊
NoMoreLove
⭐ 18y
Birşey olmaz.
Üzerine İnt 1 olan birşeyler alırsın olmaz,sadece magical atağın diğer wizzlere göre cuzi miktarda düşer onuda Weapon'a magical Attack basıp biraz çoğaltarak düzeltebilirsin.
1 kere str ye vermen Hiç birşey fark etmez.
100Lv'de gördüğün kimi wizardlar bile vermiştir strye 1-2 defa 😜
Ps:Damagenda hiç bir fark olmaz kafana takma
100Lv'de gördüğün kimi wizardlar bile vermiştir strye 1-2 defa 😜
Ps:Damagenda hiç bir fark olmaz kafana takma
geçmiş olsun. 😜
saolun verdiğiniz bilgiler içn gerçekten rahatladım 😄
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
valla ben 3 str verdim 😄
20 kere str veren tanıyorum :)))
Korkma bişi olmaz
Korkma bişi olmaz
saol :=)
ben wizardlarda 9a1 taraftarıyım 😄
argo tabirler charın yandan yemiş 😜
ileride stat geri alma olacak o vakit geri alabileceksin.
Korkma bişi olmaz
bizim serverde bi adam vardı 100 lvl oldu simdi wizard charı.90 lvldayken 30 lvl boyunca str ye verdigini hatırlıyorum kendisi sölemisti 😄 char her öldügünde lvl atlatınca strye vermis pvpde ölünce strye vermis simdi life acınca bile tek atamıyo canavarlara 😄 😄 😁
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Korkma bişi olmaz
bizim serverde bi adam vardı 100 lvl oldu simdi wizard charı.90 lvldayken 30 lvl boyunca str ye verdigini hatırlıyorum kendisi sölemisti 😄 char her öldügünde lvl atlatınca strye vermis pvpde ölünce strye vermis simdi life acınca bile tek atamıyo canavarlara 😄 😄 😁
O Nasıl oluyo level atlayıp puanları str ye veriyo sonra level düsüyo aynı levele bidaha atlayınca gene mi str ye veriyo xD sacmalamısın iyice level atlayınca veriyon o kadar sonra düş düş atla bişi olmuyo
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
sTaT qeri aLmamı ? böyLe bir sey cıkmasın ya tüm euLar Wizze döner Full SP kasar 1m veya 1.5 m sonra stat qeri aLma iLe warriora döner xD
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Korkma bişi olmaz
O Nasıl oluyo level atlayıp puanları str ye veriyo sonra level düsüyo aynı levele bidaha atlayınca gene mi str ye veriyo xD sacmalamısın iyice level atlayınca veriyon o kadar sonra düş düş atla bişi olmuyo
herif saçmalamamış sen anlamamışsın 😎
geçmiş olsun. :P
adam ağlıcak yaaa 😁
S
sunupcuyuz
⭐ 18y
aynen arkadaşakatılıyorum sen yanlış okumuşsun kısacaarkadaş şunu demiş tekrar okursananlarsın inşallah. adam her öldüğünde uyuz olmuş ve lelvel atladığındada str ye vermiş wizler pvp de çabuk ölür oda pvpde ölmüş uyuz olmuş canı düşük diye gitmiş str ye vermiş
Pek farketmeyecektir.
S
SerdarHAN41
⭐ 18y
Yazık olmuş chara 🍿
argo tabirler charın yandan yemiş 😜
🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap