1 saat oynasak hergün kaç lvl atlarız(m)
1 ay kaç lvl kasılır
· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Neden Fuzili konular acıyorsun
bir ay son silk olmadan 25-40
silk alırsan 40-45 belkide daha fazla sana bağlıı
(server : eldorado,babel,troy,xian ise 0 Laughing girmek imkansız )
silk alırsan 40-45 belkide daha fazla sana bağlıı
(server : eldorado,babel,troy,xian ise 0 Laughing girmek imkansız )
çar ney gap kaç bunlar çok önemli
M
MonteCarlo
⭐ 18y
Walla hocam 1 Ay Senin kasmana bağlı ! Bak Aşağıdakileri Kullanırsan 1 Ayda Rahat 60 + Olursun.
Bot
Premium
Tavşan
7/24 Online
extrabeer
Bak ben Mesela,Yeni Hera'da Char Açtım.Bugün Tam 1 hafta oluyo server açılalı.Ben 1 Gün geç Başladım. Yani 6 Gün fln oldu benim Chara. şuan 41 lvl ^^ iyi Kasarkan İlk hafta 40, 2. hafta52, 3-4 hafta sonunda 60 + Olursun
Bot
Premium
Tavşan
7/24 Online
extrabeer
Bak ben Mesela,Yeni Hera'da Char Açtım.Bugün Tam 1 hafta oluyo server açılalı.Ben 1 Gün geç Başladım. Yani 6 Gün fln oldu benim Chara. şuan 41 lvl ^^ iyi Kasarkan İlk hafta 40, 2. hafta52, 3-4 hafta sonunda 60 + Olursun
ya bu arkadaş kimyaa böyle salak salak topicler acıp burdaki insanların vaktini boşa harcatıyor. Bu actığın kaçıncı salak topic sayısını ben unuttum. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ya bu arkadaş kimyaa böyle salak salak topicler acıp burdaki insanların vaktini boşa harcatıyor. Bu actığın kaçıncı salak topic sayısını ben unuttum. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
konuşma lan
hadi abicim çocuk bahcesine gitte biraz oyna sana böyle yerler büyük gelir
konuşma lan
KuRtLaR seni sözlü olarak uyarıyorum Exclamation
Canımcım Böyle Mesajları Yandaki Mesaj Bildiri Butonuna Basarak Bildirki Görüp Müdale Edelim Wink
KuRtLaR 7 gün banlandı.
T
Tarantella
⭐ 19y
ya adamın niyeti kötü değildir yau.
karışmak gibi olmasın da..
KuRtLaR 7 gün banlandı.
İyi Olmuş Wink
Canımcım Böyle Mesajları Yandaki Mesaj Bildiri Butonuna Basarak Bildirki Görüp Müdale Edelim Wink
dostum iyi güzel söylüyorsun ama belki bunun açtığı topicleri 3 kere bildirdim. "Gereksiz Topic" diyerek ama hala acmaya devam etti bende sinirlendim bi anda. yok neymiş günde 3 saat oynarsak ne kadar olurum bi ayda yok efendim günde 1 saat oynarsam adsl faturam ne kadar gelir, bu da en sonuncusu oldu 1 ayda 1 saat oyunda olursam ne kadar olurum diye. galiba bu adam ya çoook küçük bi insan yada başka bi amacı var anlamadım ama şunu söyleyebilirim bu adamdan çok kıllandım ben extraokk
KuRtLaR 7 gün banlandı.
saol hacım iyi oldu
ya adamın niyeti kötü değildir yau.
belki bilmiyorsun ama bu kaçıncı...
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
KuRtLaR 7 gün banlandı.
Allah şükür çok konu açıyodu Razz
herkes şikayetçiymiş adamdan yahu Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Wizard / Celeric, 1 ay'da bot ile 1 lvl'den kaç lvl olur ? 1 Ay Bot + Premium Plus = Kaç LvL Olurum ? (Şuan Lv76) 1 ay kaç lvl ? (?) Kaç Lvl % Kaç? Kaç Sp? Oldugunu Gösteren İmzalar Satılık 117 lvl Wariror - Cleric Char (13D NECKLACE - 3 PARÇA 11D LEGEND ACC - 101 Thief Job Lvl - 112 Fellow Pet - 100 cammon Job Set - 2 Ay Vip)