J JetHomme OP ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş.- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Avasin ⭐ 17y 15 yil once #2 Bro eline sağlık. Aradığım bi konuydu eksiksiz ve mükemmel olarak karşıma getirmişsin 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme OP ⭐ 19y 15 yil once #3 Bro eline sağlık. Aradığım bi konuydu eksiksiz ve mükemmel olarak karşıma getirmişsin 🍺Faydalı Olabildiysem Ne Mutlu Bana. 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y YerCucesi ⭐ 16y 15 yil once #4 Eline sağlık hocam, teşekkürler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W washburn ⭐ 17y 15 yil once #5 King medusa :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I isildur ⭐ 18y 15 yil once #6 listede roc yok ben bayadır oynamadığımdan acaba yanlışmı okudum yoksa kaldırdılarmı kesen yok diye TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dranzerr ⭐ 17y 15 yil once #7 guncellesen konuyu ıyı olcak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BLackstone ⭐ 16y 15 yil once #8 Faydalı bir konu teşekkürler. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil