Linkler çalışıyor.TurkDeadLy demiş ki:Nasıl Çalışıyo İndir Diyorum 3 İbre Doluyo Sonra Hata Veriyor?

Linkler çalışıyor.TurkDeadLy demiş ki:Nasıl Çalışıyo İndir Diyorum 3 İbre Doluyo Sonra Hata Veriyor?
Allah Allah Gene Denedim Olmadi Tek Sorun Bende Herhalde :Sbittersweet demiş ki:Linkler çalışıyor.TurkDeadLy demiş ki:Nasıl Çalışıyo İndir Diyorum 3 İbre Doluyo Sonra Hata Veriyor?![]()
bi daha dene bi daha dene bende de aynısı olduTurkDeadLy demiş ki:Allah Allah Gene Denedim Olmadi Tek Sorun Bende Herhalde :Sbittersweet demiş ki:Linkler çalışıyor.TurkDeadLy demiş ki:Nasıl Çalışıyo İndir Diyorum 3 İbre Doluyo Sonra Hata Veriyor?![]()
NoWayOutkaymak94 demiş ki:kurulmuş bir guild varmı arkadaşlar EXL için?
aynennnnnnnnnnL4K4C1N demiş ki:Birisi Rica Etsem Bu sw nin media.pk2 sini upload edebilirmi oyunu indiremiorum su an kota dolmusda :S
Şu an oyunda çoğu kişi 100 level bende yapmasını bekliyorum oyundan sordum birine beklemelisin dedi**BrunOFx** demiş ki:100 lvl sp 2b fln?_
tamam teşekkür ederim sabırsızlanıyorum çıkıp girmeyi dene belki öle olur değişebilir.uniqler çıkıyomu???Kwanza demiş ki:Şu an oyunda çoğu kişi 100 level bende yapmasını bekliyorum oyundan sordum birine beklemelisin dedi**BrunOFx** demiş ki:100 lvl sp 2b fln?_