Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ya kardeşler 1 hafta sonra yeni den indirip kascak sak ne anlamı var ki sonuçta bi de okadar çok X yokmuş heralde bi canavara (mangyang) 70lv oln biliodum

Başladığım gibi bıraktım,çünkü bunlar ne kadar ecsroyla alakamız yok desede belliki ecsro team.
Manyanglar yok nomide'de yoktu
server biraz dolsun lag kesinlikle başlayacaktır.
FTW sunworld ^^

Ecsro team degil , Sadece Ocean . Başlamak isteyen veya istemeyenler kendileri bilirler elbette.

Manyangların olmama sebebi ' Auto Spawn ' denilen programın düşük level moblarla dolup , 90 - 100 moblarının eklenmemesidir. auto spawn ' ın dolmaması ve 90 - 100 moblarının eklenmesi için manyanglar silinmiştir.

Ecsro team ' a güven olmaz konusuna gelince , bunu kimse bilemez , Ecsro gelmiş geçmiş en iyi pserver'di , sunworld cıkana kadar ve bunu bende dahil çoğu kişi en az 1 veya 2 yıl oynadı. Ozaman şikayet olunmadıda db hacklenincemi oluyor? bence bu Ecsro team ' a bir haksızlıktır.

Paralarımız gitti evet emeklerimiz gitti evet , ama olaya sadece maddi yönden bakarsanız , oyun oynamayalım.

Ecsronun dbsinin hacklenmesi , charınızın soyulması gibi birşey .. boyle düşünün. tekrar başlayabilirsiniz. tekrar soyulabilirsiniz. ama oynamaya devam edersiniz. boyle olmuyor mu arkadaşlar?

herkezin silkroadda elbet charı soyulmuştur ? kim charı soyulunca oyunu sildi veya bıraktı? çok az kişi..

jVardin demiş ki:
Ecsro team degil , Sadece Ocean . Başlamak isteyen veya istemeyenler kendileri bilirler elbette.

Manyangların olmama sebebi ' Auto Spawn ' denilen programın düşük level moblarla dolup , 90 - 100 moblarının eklenmemesidir. auto spawn ' ın dolmaması ve 90 - 100 moblarının eklenmesi için manyanglar silinmiştir.

Ecsro team ' a güven olmaz konusuna gelince , bunu kimse bilemez , Ecsro gelmiş geçmiş en iyi pserver'di , sunworld cıkana kadar ve bunu bende dahil çoğu kişi en az 1 veya 2 yıl oynadı. Ozaman şikayet olunmadıda db hacklenincemi oluyor? bence bu Ecsro team ' a bir haksızlıktır.

Paralarımız gitti evet emeklerimiz gitti evet , ama olaya sadece maddi yönden bakarsanız , oyun oynamayalım.

Ecsronun dbsinin hacklenmesi , charınızın soyulması gibi birşey .. boyle düşünün. tekrar başlayabilirsiniz. tekrar soyulabilirsiniz. ama oynamaya devam edersiniz. boyle olmuyor mu arkadaşlar?

herkezin silkroadda elbet charı soyulmuştur ? kim charı soyulunca oyunu sildi veya bıraktı? çok az kişi..
Doğru dedin ama ecsro bu.Millet duyunca artık sinir oluyor.db hacklenmesini falan da geçtim, lagıdır, bugudur, serverın uzun süre kapalı olması vs vs.. Millet bunları duyunca tamam ecsrodur.Şu anda lag yok sanırım ama server bildiğim kadarıyla tam dolu değil.Dolsun o zaman ya sen ya da diğerleri haklı çıkar bunu zaman gösterir..
Ps:Swsro is "awesome" :P :mrgreen:

bende sımdı gordum bayagıdır yoktum ındırıyorm hemen =) beta oldugu ıcın charlar sılıncekmıs 100 yapcaklarmış ilkten galiba hadi bakalım :D

EXTRALOOB her yerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P
NoWayOut guildini kurdum, şu anda 3 kişi var.
- Resim Silinmiş.

Extraloob heryerde ...
Başvuru bittersweet

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
arkadaşalr mesela part1 i megaupload dan indirdik part 2 yi dataupload dan indirsek birşey farkeder mi yoksa aynımı çünkü aynı anda indirmeye izin vermio megauplaod?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt