Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Verdiğiniz hiç bir linkten indiremiyorum oyunu. Acaba verebileceğiniz alternatif bir site veya tek link var mıdır?

Yok arkadaşlar part 1'de %99da hata verdi boşa beklemiş oldum. Yok mu hala düzgün tek link veya başka bir link ?

bn 1 i indirdim 2 yi indiremiorum slots full your country is busy fln dio. Temptation ayrıca sen yine iisin bn 30 la indirdim :S

Arkadaşım Suanda verdıgın Lınkler Upload Olan Linklermı Yanı Oyuna Gırılebılıyormu ? bir acıklama yap bu kadar insan Perişan allahını seversen

maskrod demiş ki:
Arkadaşım Suanda verdıgın Lınkler Upload Olan Linklermı Yanı Oyuna Gırılebılıyormu ? bir acıklama yap bu kadar insan Perişan allahını seversen
indrdim simdi ben ama bi hata aldım hata güncel olmadıgı içinmi biri sölesin ?

ben ındırıyorum suan deposıtfılesten 30KB yle :S part1 %30 daha :D hadı bakalım hayırlısı

Oyuna giremiyorum lutfen yardim :( Launchere giriyorum we serveri seciyorum bana we Onume OK Cikariyo
Pachi yapdim
WE serverlerin ismini boyle gosteriyo

Server(Fire)
Server(Water) Lutfen yardim edin.,

arkadaşlar ben zszcyi yükledim üyelik aldım patch yaptım ama launcheri açıyorum ve boş kutu hatası geliyor startda gelmiyor bi yardım etsenizde bende oynasam birçok kişide aynı sorun var

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt